Prinţul Harry şi Meghan Markle au făcut dezvăluiri despre relaţie şi logodnă: cum a cerut-o în căsătorie şi povestea inelului. „A fost dragoste la prima vedere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prinţul Harry al Marii Britanii (32 de ani) şi actriţa americană Meghan Markle (36 de ani) au acordat primul interviu după ce au anunţat că vor merge la altar, dezvăluind cum a decurs cererea în căsătorie, povestea inelului de logodnă, cum s-au întâlnit şi cum s-au îndrăgostit.

Reprezentanţii Palatului Kensington au anunţat că Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători în primăvara anului viitor. 

Cei doi tineri au apărut vădit entuziasmaţi în grădinile palatului Kensington, pentru o scurtă şedinţă foto, prilej cu care prinţul a mărturisit că s-a îndrăgostit la prima vedere de logodnica sa şi că este foarte încântat că se va căsători. Meghan Markle, uşor timorată, a ezitat să dea curs solicitărilor de a se săruta cu alesul său, însă a arătat jurnaliştilor inelul de logodnă.

La doar câteva ore, cuplul a oferit mai multe detalii despre relaţia lor în primul interviu împreună, acordat uneia dintre cele mai apreciate prezentatoare BBC, Misha Husain.

Actriţa a dezvăluit că a fost atât de entuziasmată şi de emoţionată când prinţul s-a pus în genunchi încât nici nu l-a lăsat să-şi termine declaraţia de dragoste. Markle a subliniat că a fost un moment extrem de romantic şi neaşteptat, având în vedere că s-a întâmplat într-o seară în care găteau împreună.

„A fost o surpriză incredibilă. A fost atât de drăguţ şi de natural, foarte romantic. S-a pus în genunchi, dar eu nici măcar nu l-am lăsat să-şi termine cererea în căsătorie“, a declarat Meghan Markle.

„Da, nici măcar nu m-a lăsat să-mi duc propoziţia până la capăt, m-a întrerupt zicându-mi «Pot să spun da acum?». Apoi ne-am îmbrăţişat mult şi rămăsesem cu inelul în mână. «Să-ţi dau inelul?», «Ah, da, inelul!». A fost un moment foarte plăcut, intim şi cred că am reuşit să o iau prin surprindere“, a completat prinţul Harry.

Meghan Markle şi-a prezentat şi frumosul inel de logodnă, care are o poveste specială. „Inelul este din aur galben, pentru că este preferatul ei. Piatra principală este din Botswana, iar micile diamante sunt din colecţia de bijuterii a mamei mele, pentru că am dorit să mă asigur că ea ne este alături în această călătorie nebună pe care o începem împreună“, a dezvăluit Harry.

„Este superb. El s-a ocupat de design, ceea ce este incredibil“, a adăugat logodnica prinţului, oferindu-i acestuia şansa de a face o glumă: „Da, m-am asigurat că rămâne pe degetul ei!“

image
image

Întrebat ce impresie crede că ar fi avut prinţesa Diana despre logodna lui cu Meghan Markle, prinţul a replicat: „Cred că s-ar fi înţeles de minune, fără îndoială aşa ar fi fost. Cred că mama ar fi fost incredibil de fericită pentru mine, cred că ar fi ţopăit de bucurie. Da, sunt sigur că mama şi Meghan ar fi fost cele mai bune prietene. Ştiţi, sunt unele zile, cum e cea de azi, când îmi e dor de ea, mi-ar plăcea enorm să o am alături şi să-i împărtăşesc asemenea veşti, să ne bucurăm împreună. Dar sunt sigur că...“

„E alături de noi“, a intervenit logodnica lui. „Da, sunt sigur că e cu noi. Probabil ţopăie de bucurie într-un alt loc“, a încheiat Harry.

Meghan Markle a precizat că a fost imediat acceptată de membrii Familiei Regale britanice şi că a avut ocazia să o întâlnească de câteva ori pe regină, pe care a descris-o drept „o femeie incredibilă“.

Cuplul a dezvăluit şi că s-au cunoscut în iulie 2016 prin intermediul unei prietene comune, prinţul Harry precizând că pentru el a fost dragoste la prima vedere. „M-am îndrăgostit de Meghan foarte repede. Toate stelele s-au aliniat, totul a fost perfect. O femeie frumoasă pur şi simplu a intrat în viaţa mea, iar eu în a ei.“

Prinţul Harry a precizat că la câteva săptămâni de când au făcut cunoştinţă a reuşit să o convingă pe actriţă să i se alăture într-o vacanţă în Botswana. „Am dormit sub cerul înstelat şi a fost absolut fantastic.“

Surprinzător, Meghan Markle a mărturisit că nu ştia foarte multe lucruri despre prinţul Harry înainte de a-l întâlni, în timp ce acesta a recunoscut că nu auzise niciodată de ea şi nu s-a uitat la vreun episod din serialul „Suits“, datorită căruia actriţa a devenit celebră.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite