Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle s-au logodit. Când va avea loc nunta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prinţul Harry al Marii Britanii (32 de ani) şi actriţa americană Meghan Markle (36 de ani) şi-au anunţat logodna printr-un comunicat oficial transmis de Palatul Kensington.

Potrivit comunicatului, nunta va avea loc în primăvara anului 2018, iar cuplul va locui în Nottingham Cottage din Kensington Palace. Mai multe detalii despre nuntă urmează a fi anunţate în decursul acestei zile, potrivit revistei Vogue.

„Alteţa Sa Regală Prinţul de Wales este încântat să anunţe logodna dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle. Nunta va avea loc în primăvara anului 2018. Mai multe detalii despre ziua nunţii vor fi anunţate în cursul acestei zile. Alteţa Sa Regală şi domnişoara Markle s-au logodit luna aceasta. Prinţul Harry i-a informat pe Majestata Sa Regina şi pe ceilalţi membri apropiaţi ai familiei. Prinţul Harry a cerut şi a obţinut binecuvântarea părinţilor domnişoarei Meghan Markle. Cuplul va locui în reşedinţa Nottingham Cottage din Kensington Palace“, se arată în anunţul oficial. 

Ducele şi Ducesa de Cambridge, William şi Kate Middleton, i-au felicitat de tinerii proaspăt logodiţi: „Suntem foarte entuziasmaţi pentru Harry şi Meghan. A fost o încântare să ajungem s-o cunoaştem pe Meghan şi să vedem cât de fericiţi sunt împreună“, se arată într-o postare pe Twitter. 

De asemenea, Regina şi Ducele de Edinburgh le-au urat şi ei multă fericire viitorilor soţi:

„Regina şi Ducele de Edinburgh se bucură pentru cuplu şu le urează toată fericirea din lume“

Potrivit ziarului britanic Daily Mail, Meghan Markle şi prinţul Harry s-ar fi logodit în luna august, în timpul vacanţei petrecute în Botsawana cu ocazia zilei de naştere a actriţei, dar au ţinut secret evenimentul pentru a nu eclipsa comemorarea a 20 de ani de la moartea prinţesei Diana. 

image

Mai mult, actriţa americană, cunoscută pentru rolul din „Suits“, a decis să abandoneze serialul pentru a se muta definitiv în Londra, pentru a fi alături de logodnicul ei. 

Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-au început relaţia în vara anului trecut, însă şase luni s-au întâlnit în secret, după cum a mărturisit actriţa într-un interviu acordat pentru numărul din luna octombrie al revistei „Vanity Fair“.

„Suntem doi oameni cu adevărat fericiţi şi foarte îndrăgostiţi. Ne-am întâlnit în secret timp de şase luni, înainte ca relaţia noastră să devină un subiect de presă. Singurul lucru care s-a schimbat a fost percepţia oamenilor. Eu nu m-am schimbat deloc, sunt aceeaşi persoană, niciodată nu m-am lăsat definită de relaţiile pe care le-am avut“, a precizat Markle.

Prinţul Harry şi Meghna Markle FOTO Getty images

Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle (sunt spectator la un meci tenis pe rotile în timpul Jocurilor Invictus 2017 la Nathan Philips Square din Toronto Canada FOTO Guliver / Getty Images / Chris Jackson

„Suntem un cuplu. Suntem îndrăgostiţi. Sunt sigură că va veni un moment când vom ieşi în faţă, ne vom prezenta, şi vom avea poveşti de împărtăşit, dar sper că oamenii vor înţelege că acum este momentul nostru. Este pentru noi. Este ceea ce face atât de specială relaţia noastră, că acum este doar a noastră. Dar suntem foarte fericiţi. Personal, îmi place la nebunie poveştile de dragoste grozave“, a mărturisit Meghan Markle.

Când Meghan Markle şi Prinţul Harry vor merge la altar, actriţa va deveni prima soţie americană a unui membru al familiei regale din ultimii 81 de ani, de când Wallis Simpson s-a căsătorit cu Regele Edward al VIII-lea, forţând abdicarea de la tron.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite