Oana Mizil ar fi fost agresată şi băgată în spital de Marian Vanghelie. Poliţiştii au emis ordin de protecţie împotriva fostului primar al Sectorului 5

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos
FOTO Inquam Photos

Oana Mizil îl acuză pe Marian Vanghelie că ar fi agresat-o fizic. Iubita fostului primar al Sectorului 5 s-ar fi prezentat în toiul nopţii la unitatea de primiri urgenţe a unui spital, iar la internare a afirmat că a fost agresată fizic de concubinul ei.

Oana Mizil ar fi fost internată la spitalul Elias, iar din cauză că a afirmat că a fost agresată de Vanghelie, spitalul a sunat poliţia din Snagov, unde cei doi au reşedinţa, spun sursele observatornews.ro.

„La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, poliţiştii Staţiunii Snagov au fost sesizaţi prin apel 112, de către un spital din Bucureşti, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgenţe a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Poliţiştii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar în urma activităţilor specifice desfăşurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie", se arată în comunicatul poliţiei.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru infracţiunea de violenţă în familie şi au emis ordin de protecţie împotriva fostului primar al sectorului 5.

„De asemenea, poliţiştii Staţiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violenţă domestică şi rezultând existenţa riscului iminent, au emis Ordin de Protecţie Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate", se mai arată în comunicatul poliţiei

Sunt împreună din 2012 şi au o fetiţă

Marian Vanghelie şi Oana Mizil au recunoscut că formează un cuplu după ce au fost surprinşi împreună într-o vacanţă în Franţa. Fostul primar al sectorului 5 venea după o căsătorie de 28 de ani cu Charlotte, pe care o luase de nevastă la vârsta de 18 ani. Şi Oana Mizil avea un divorţ la activ. În 2015 a venit pe lume fiica lor Maria.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite