O fostă Miss Nevada a fost arestată pentru trafic de substanţe interzise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostă Miss Nevada, Katie Rees a fost lăsată fără coroana sa în 2007, motivul fiind o serie de fotografii cu un conţinut sexual explicit. De curând, vedeta a fost arestată, fiind acuzată de trafic de droguri.

Katie Rees a fost arestată în Las Vegas fiindu-i aduse patru acuzaţii referitoare la traficul de produse interzise. Potrivit Las Vesgas Review, fosta Miss Nevada a fost acuzată de „trafic cu o substanţă controlată“, „vânzare a unei substanţe controlate“, dar şi de nerespectarea altor două acte normative referitoare la substanţe interzise. 

Vedetei i s-a comunicat faptul că în septembrie aceasta i-a vândut metamfetamina unui anume „J.Peacock“, iar o lună mai târziu asupra acesteia s-au găsit 5,3 grame din aceeaşi substanţă. 

Katie Rees a avut probleme cu traficul de droguri şi în urmă cu şase ani când la un control pe aeroportul din Sydney, laptopul său şi o geantă Louis Vuitton au fost cercetate pentru eventuale urme de droguri, iar rezultatul a fost pozitiv. Totuşi, vedeta nu a fost reţinută de autorităţile australiene.  

În trecut, Katie Rees a mai avut probleme cu legea. Fosta Miss Nevada s-a opus arestării în 2008 în ciuda faptului că încălcase mai multe reguli de circulaţie. Ulterior, autorităţile din Las Vegas i-au confiscat carnetul de conducere şi au condamnat-o la ore de lucru în folosul comunităţii.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite