Mr. Bean și pasiunea sa costisitoare. Pe ce toacă actorul averea uriașă, cum a devenit faimos VIDEO

0
Publicat:

Este unul dintre cei mai talentaţi actori din lume, dar şi un exemplu al modului în care pasiunea şi munca grea aduc un succes uriaș. Rowan Atkinson, creatorul personajului Mr.Bean, nu este doar celebru, ci și foarte bogat.

Actorul britanic este atras de cursele cu maşini sport rapide şi a făcut o mare pasiune pentru avioane.

Mr. Bean, un împătimit al mașinilor scumpe FOTO Profimedia
Mr. Bean, un împătimit al mașinilor scumpe FOTO Profimedia

Îi place să-şi cheltuiască enorma avere, estimată la peste 150 de milioane de dolari în 2021, pe maşini exotice, în ediţie limitată, ca McLaren F1 a cărui valoare atinge 20,5 milioane de dolari.

Are un mastere în inginerie electrică

Personajul creat de el, Mr. Bean, şi-a făcut debutul în televiziune în 1990 şi l-a făcut faimos pe actor și i-a adus o avere impresionantă în conturi, Actorul are un master în inginerie electrică la Universitatea Oxford.

Pentru îndrăgitul actor britanic au existat şi provocări, deoarece ascensiunea a fost plină de greutăţi. Rowan a fost victima bullingului în anii de şcoală şi a fost criticat pentru aspectul său. Perseverenţa lui şi pasiunea de a-i face pe oameni să râdă i-au schimbat viaţa şi i-au adus o avere.

Ciudat, egoist și copilăros

Rowan Sebastian Atkinson (n. 6 ianuarie 1955, Consett, comitatul Durham, Regatul Unit), care astăzi împlinește 69 de ani, este un actor și comic britanic, devenit celebru prin personajul Mr. Bean. A fost ales de The Observer ca unul dintre cei mai amuzanți 50 actori din comedie britanică, și printre cei mai buni 50 de actori de comedie din toate timpurile, într-un sondaj din 2005 despre comedianți.

Englezul Rowan Sebastian Atkinson este comedian şi scriitor. Personajul Mr. Bean l-a transformat într-o figură îndrăgită în întreaga lume, cu toate că reprezenta tipul de bărbat ciudat, egoist şi copilăros.

Atkinson a studiat inginerie electrică la Universitatea din Newcastle iar apoi la Oxford (Queen's College), începându-și cariera de actor comic la Edinburgh Festival Fringe. A divorțat după 24 de ani de căsnicie și are doi copii. Cel mai important hobby al său îl reprezintă automobilele. A scris pentru revista engleză Car și deține vehicule de curse.  

A divorțat după 24 de ani de căsnicie

În 2014, Rowan Atkinson a cerut divorțul de Sunetra Sastry după ce au fost căsătoriți timp de 24 de ani. Se pare că actorul s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără, în vârstă de 40 de ani la acea dată. Este vorba despre Louise Ford, care i-a oferit și o fetiță faimosului actor.

Astfel, la vârsta de 64 de ani, Mr. Bean a devenit din nou tată. Relația dintre el și iubita mult mai tânără a început în 2014, mulți acuzând-o pe aceasta că a destrămat o familie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite