Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei Macarena. „Bărbații sunt și ei abuzați!”

0
Publicat:

În urma lansării recente a piesei „Macarena” de către Erika Isac, controversele au izbucnit în lumea mondenă. Melodia, considerată un imn feminist, a făcut valuri, luna trecută. În timp ce mai multe persoane publice au aclamat-o pe Erika Isac, au fost și voci care au încercar să o desființeze.

Monica Tatoiu vorbește despre abuzurile asupra bărbaților FOTO Arhivă
Monica Tatoiu vorbește despre abuzurile asupra bărbaților FOTO Arhivă

La mai bine de o lună de la lansarea piesei, printre cei care vin și își exprimă o opinie puternică se numără și Monica Tatoiu. Aceasta a adus în discuție o perspectivă cu totul nouă și neașteptată. Femeia de afaceri a izbucnit, subliniind că abuzurile nu sunt doar o problemă a femeilor, ci și a bărbaților.

Monica Tatoiu, o voce a bărbaților

„Deci, bărbații sunt și ei abuzați. Și acum la România TV văd alt caz, bărbat bătut, căruia i s-a furat telefonul… Doar femeile sunt abuzate? În ce țară trăim?”, a spus, contrariată Monica Tatoiu, pentru Viva.ro.

Monica Tatoiu a continuat seria de dezvăluiri și cu alte exemple: „O nenorocită. Îi povesteam acum cuiva, că am venit cu un domn care a fost agresat de soție. După 23 de ani de căsnicie l-a lăsat în fundul gol și i-a luat copiii. Și l-a și mușcat. Deci, bărbații sunt și ei abuzați.”

Dacă piesa „Macarena” scoate în evidență problema violenței împotriva femeilor, afirmațiile Monicăi Tatoiu au adus în prim-plan o problemă la fel de sensibilă, dar mult mai puțin discutată în societatea românească, aceea a violenței domestice îndreptate împotriva bărbaților.

În plus, Monica Tatoiu a făcut și referire la industria muzicală, sugerând că în spatele unor astfel de cântărețe se află adesea niște persoane care profitează financiar de pe urma succesului lor. Persoane care ar fi tot...bărbați.

„Asta e părerea mea. Și la toate cântărețele astea care apar și dispar ca și berzele sunt în spate niște băieți care fac bani în toate porcăriile astea, că românii sunt fraieri. Sunt foarte nervoasă”, a adăugat Monica Tatoiu.

Erika Isac, de partea ambelor sexe

Deși în piesele sale transmite mesaje de susținere feminină, Erika Isac nu a contrazis niciodată faptul că bărbații pot fi și ei victime. Artista a recunoscut, ea însăși, că oricine poate trece prin experiențe neplăcute, sau chiar traumatizante.

Întrebată, într-un interviu exclusiv Adevărul cum ar vedea ea o lume mai bună, răspunsul ei a fost următorul: „Să conteze mai mult necazurile oamenilor din jurul nostru. Și nu numai ale femeilor. Copiii și bărbații se confruntă, de asemenea, cu o grămadă de nenorociri.”

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite