Dragoș Bucur despre filmele lui BRomania și Matinciuc: „Nu se încadrează la categoria film ce fac ei!”

0
Publicat:

 BRomania și Codin Maticiuc sunt în turneu de lansare și promovare a ultimei lor producții „Miami Bici 2”, cu care speră să dea lovitura după succesul înregistrat cu „Teambuilding”, potrivit Click!. Actorul Dragoș Bucur este de părere că filmele produse de BRomania sunt de o calitatate îndoielnică.

Matei Dima, cunoscut drept BRomania, a dat lovitura cu filmele produse în ultimii ani, reușind să aducă in cinematografe peste un milion de spectatori și să înregistreze un profit considerabil.

Ultima producție „Miami Bici 2”, filmată în America, și în care BRomania și Codin Maticiuc au investit două milioane de euro, înregistrează cifre impresionante încă de la lansare.

Zilele trecute, Codin Maticiuc a anunțat că „Miami Bici 2”, film ce-l are pe afiș pe Danny Trejo, a reușit performanța să depășească , în prima săptămână de la lansarea în cinematografe, performanța înregistrată de filmele „Teambuilding” și „Miami Bici 1”, cu 198.324 de spectatori și un milion de euro încasări generale.

Dragoș Bucur, despre „Teambuilding”: „Dacă vorbim de calitatea filmului, închid discuția după 10 secunde”

Există însă voci avizate care s-au arătat total dezamăgite și au contestat calitatea acestor filme.

Dragoș Bucur, invitat în podcastul lui Cătălin Măruță. FOTO captură video YouTube
Dragoș Bucur, invitat în podcastul lui Cătălin Măruță. FOTO captură video YouTube

Invitat în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, actorul și producatorul de film Dragoș Bucur și-a spus părerea despre producția „Teambuilding” a lui BRomania.

„Faptul că filmul nu se ridică la standardele pe care breasla din cinematografie le vrea, la standardele alea, nu înseamnă că filmul nu funcționează din punct de vedere business. Mi se pare foarte tare că au reușit să ridice ștacheta la un milion de spectatori, păi așa ceva nu visam, înțelegi? Dacă vorbim de calitatea filmului, eu închid discuția după 10 secunde, pentru că nu avem ce să discutăm. Nu că nu a fost pe gustul meu.  Din punct de vedere cinematografic n-am putea să-l încadrez la categoria film”, a spus Dragoș Bucur, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Mihai Traistariu: „Iau vlogeri și influenceri care nu au niciun talent actoricesc și îi bagă în film”

Absolvent al unei Facultăți de Actorie din Constanța, artistul Mihai Trăistariu nu agreează nici el ultimele producții cinematografice românești.

„În filmele astea noi, îi iau pe vloggeri, pe influencerii ăștia sau ce-or mai fi ei, sunt actori de aceștia de umplutură, care nu au nici un talent actoricesc. Îi pun să învețe trei replici pe de rost, nu se face așa!”, a declarat Mihai Traistariu, în exclusivitate pentru Click!

„Miami Bici 2”, cel mai scump film independent românesc

Cu o investiție de două milioane de euro, „Miami Bici 2” este, la acest moment, cel mai scump film independent românesc făcut vreodată.

Articolul integral, în Click!

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite