Mila Kunis este însărcinată cu Ashton Kutcher

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mila Kunis este însărcinată cu primul copil, după cum au declarat surse din anturajul vedetei pentru E! News. Actriţa, în vârstă de 30 de ani, este logodită cu tatăl copilului, actorul Ashton Kutcher, în vârstă de 36 de ani.

Zvonuri conform cărora tinerii vor deveni părinţi au tot circulat în presa de peste Ocean în ultimele luni, dar de fiecare dată au fost dezminţite de cei doi. 

Cu toate acestea, E! News a fost prima publicaţie care a relatat că cei doi s-au logodit, iar acum susţin că sursa lor a confirmat vestea că actorii vor deveni părinţi.

„Avem o chestie a noastră care se numeşte noaptea tricourilor. Este atunci când porţi blugi şi un tricou alb şi ieşi la o întâlnire. Nimic complicat, este pur şi simplu ceva ce ne place foarte mult, fie că mergem la bowling, la cină, la un magazin de brânzeturi, bem vin sau ne plimbăm“, a declarat Kunis, pentru „Cosmopolitan“, despre relaţia lejeră pe care o are cu starul serialului „Doi bărbaţi şi jumătate“.

„Sunt incredibil de fericiţi împreună“, a mai spus un prieten apropiat al lui Kutcher pentru „E!News“.

Kutcher şi Kunis, care au format un cuplu şi pe micile ecrane, în „That ’70s Show“, şi-au început relaţia în urmă cu doi ani, aproape la un an după ce Ashton Kutcher s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite