Articol publicitar

Micutzu a dat-o de gard. Ce pariu a pierdut

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micutzu a părut că se pricepe foarte bine la pariuri, mai mult decât atât, datorită lui, zeci de mii de români au câştigat şi ei premii cu care s-au putut bucura de adrenalina jocului. Cu toate acestea, ulciorul nu merge de multe ori la apă. Ultimul pariu pus de Micutzu s-a încheiat tragic.

Chiar dacă Micutzu a dat-o de gard şi l-a tras şi pe companionul său după el – vezi AICI cum a ”reuşit performanţa”, premiile continuă să vină către iubitorii de adrenalină şi pariuri. E ultima ta şansă să prinzi premiile lui Micutzu şi să te distrezi maxim cu ipostazele în care a fost surprins comediantul.

Treaba e simplă: Intri pe narecum.ro, râzi până te doare abdomenul de pariurile puse de Micutzu, după care îţi alegi clipul favorit. Orice clip ascunde un premiu special pentru tine cu care te vei distra garantat.

Ca să îţi dăm un mic spoiler, în primul pariu, Micutzu s-a legat de o bătrână şi de câinele ei, după care şi-a mutat atenţia pe un ”băiat de oraş”, cum ar spune un celebru rapper, şi pe un timiduţ care îţi aştepta posibila viitoare iubită cu un mare buchet de flori cumpărat din piaţă de la Obor. Avea 3 pariuri în faţa tovarăşului său, când norocul s-a oprit şi ”necazul” a picat pe săracul Nicu care... vedeţi voi AICI ce a păţit.

Tu, în schimb, te bucuri în continuare de premiile din Pariul lu’ Micutzu doar pe Stanleybet.ro.  

_________________________________________

+18, ONJN, JOC RESPONSABIL, LICENTA

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite