Michelle Pfeiffer a furat toate privirile pe covorul roşu de la Festivalul de Film de la Veneţia, printr-o apariţie strălucitoare la cei 59 de ani FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa americană Michelle Pfeiffer (59 de ani) a avut o apariţie răvăşitoare pe covorul roşu, la cea de-a 74-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, unde a avut loc premiera celui mai recent film al său, horror-ul psihologic „Mother!“, în regia lui Darren Aronofsky.

Într-o seară dedicată strălucirii, actriţa Michelle Pfeiffer a avut cea mai apreciată apariţie pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Veneţia, arătând impecabil într-o rochie elegantă, potrivit Daily Mail.

Frumoasa actriţă a îmbrăcat pentru apariţia sa din istoricul oraş italian Salo Grande o rochie lungă, cu un design elegant în auriu şi negru, care face parte din ultima colecţie a designerului american Michael Kors, captând astfel atenţia tuturor celor care au participat la eveniment. 

image

Michelle Pfieffer, apariţie răvăşitoare la Festivalul de Film de la Veneţia FOTO WireImage

Michelle Pfeiffer şi-a completat ţinuta cu un clutch în negru şi auriu, o pereche de sandale cu toc înalt în aceleaşi culori şi un machiaj în culori naturale care i-a pus frumuseţea în evidenţă, arătând cu cel puţin zece ani mai tânără. Actriţa a fost însoţită de soţul ei, David E. Kelley, care a purtat un costum simplu negru.

     

image

Michelle Pfeiffer alături de soţul ei, David E. Kelley FOTO wire Image

   

Michelle Pfeiffer este protagonista filmului „Mother!“, scris şi regizat de Darren Aronofsky, în care joacă alături de Ed Harris, Jenniffer Lawrence şi Javier Bardem, prezenţi şi ei la eveniment.

Vorbind despre noul său film, Aronofsky a declarat cu toată convingerea că horror-ul va avea succes şi va reuşi să fie pe placul tuturor: „Am fost foarte clar când am spus că filmul este un roller-coaster, aşadar să vină să-l vadă cei care vor puţină adrenalină“.

Regizorul Darren Aronofsky are o relaţie amoroasă cu actriţa Jennifer Lawrence din septembrie 2016. Cei doi au devenit un cuplu imediat după terminarea filmărilor pentru „Mother!“. 

image

Michelle Pfeiffer alături de Jennifer Lawrence şi Javier Bardem FOTO AP

   

image

Michelle Pfeiffer alături de Jim Bardem, Jenniffer Lawrence şi iubitul acesteia, regizorul Darren Aronofsky (dreapta) FOTO AP

Filmul „Mother!“ spune povestea unui cuplu de tineri a căror relaţie le este testată atunci când nişte oaspeţi neinvitaţi apar la uşa locuinţei lor şi le perturbă liniştea căminului conjugal. Thriller psihologic despre iubire, devotament şi sacrificiu va fi lansat în luna septembrie şi în cinematografe. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite