Amal şi George Clooney, fermecători la prima apariţie pe covorul roşu după ce au devenit părinţi. Actorul şi-a descris într-un mod amuzant gemenii FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul american George Clooney, în vârstă de 56 de ani, şi soţia sa, avocata britanică de origine libaneză Amal Alamuddin, în vârstă de 39 de ani, au fost fermecători la prima apariţie pe covorul roşu după naşterea primilor copii ai cuplului, fiind aplaudaţi pentru stil şi eleganţă.

La trei luni după ce au devenit părinţii gemenilor Alexander şi Ella, Amal şi George Clooney şi-au făcut prima apariţie publică, pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Veneţia, unde artistul îşi promovează filmul „Suburbicon“, pe care l-a regizat.

Amal a purtat o rochie din satin de culoare lila, creaţie Versace, iar coafura şi machiajul au fost inspirate din strălucirea vechiului Hollywood, aparţia fiind accesorizată cu o pereche de cercei cu jad şi safir. George Clooney a optat pentru un costum Armani. 

image

Cuplul a acaparat toată atenţia nu doar prin elganţă şi rafinament, ci şi datorită atitudinii: au fost nedespărţiţi, au zâmbit tot timpul şi chiar au făcut mici gesturi de tandreţe.

image

Cu această ocazie, actorul a oferit şi câteva detalii despre postura de tătic, precizând că şi-a dat deja seama că gemenii au personalităţi foarte diferite. „Alexander e deja un bătăuş. E ca un elan. Efectiv nu face decât să stea şi să mănânce. Ella este foarte elegantă, are nişte ochi mari şi frumoşi. Seamănă cu Amal, mulţumesc lui Dumnezeu“, a glumit Clooney, potrivit site-ului etonline.com.

image
image

De asemenea, actorul a dezvăluit că numele alese pentru micuţi sunt clasice pentru că şi-au dorit să evite să ofere un nou subiect de dezbătut presei: „Ne-am gândit că aceşti copii vor fi în centrul atenţiei media, vor fi urmăriţi şi le va fi judecată fiecare mişcare, aşa că ne-am dorit ca măcar numele să nu reprezinte o povară. Aşa că ne-am gândit la nişte nume normale, nu am avut vreo inspiraţie, nu vin de la Alexandru cel Mare sau Ella Fitzgerald.“

Mai mult, deşi a avut la dispoziţie nouă luni pentru a se pregăti din toate punctele de vedere pentru naşterea primilor săi copii, George Clooney a dezvăluit că s-a simţit ca un tată abia după ce bebeluşii au venit pe lume şi că viaţa i s-a schimbat incredibil de repede. 

image

Pe de altă parte, într-o notă mult mai serioasă, actorul a discutat şi despre noul său proiect regizoral, „Suburbicon“, „un film furios pentru o ţară furioasă, o poveste ciudată despre întunericul din inima visului american.“ Producţia concurează pentru Leul de Aur şi îi are în rolurile principale pe actorii Julianne Moore, Matt Damon şi Oscar Isaac.

„Mulţi dintre noi suntem furioşi – furioşi pe noi înşine, furioşi din cauza modului în care ţara evoluează, furioşi din cauza modului în care lumea funcţionează. Probabil că ţara mea este mai furioasă ca niciodată şi eu am trăit perioada Watergate. Există un nor întunecat ce atârnă în aceste clipe peste ţara noastră“, a declarat George Clooney citat de Daily Mail

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite