Mariah Carey şi-a dat în judecată fosta asistentă şi îi cere daune de milioane de dolari. Care este motivul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mariah Carey (48 de ani) şi-a dat în judecată fosta asistentă pentru că a încălcat o clauză de confidenţialitate, neglijenţă şi furt, potrivit documentelor de la tribunal, scrie Reuters, citat de News.ro.

Mariah Carey, una dintre cele mai bine plătite cântăreţe din lume cu 200 de milioane de discuri vândute şi cu melodii celebre precum „We Belong Together“, solicită daune de cel puţin 3 milioane de dolari de la Lianna Azarian, pe care a acuzat-o de şantaj, scrie news.ro. 

Ea a cerut şi un ordin de restricţie care să o împiedice pe fosta asistentă să încalce acordul de confidenţialitate, potrivit documentelor depuse la Curtea Supremă din statul New York. 

Mariah Carey susţine că fosta asistentă i-a cerut 8 milioane de dolari, ameninţând-o că va face publice înregistrări video care o surprind pe cântăreaţă făcând „lucruri jenante“, potrivit tmz.com. 

Azarian, care a fost angajată de cântăreaţă în 2015, ca asistentă executivă, ar fi filmat-o în secret pe Mariah, iar aceste înregistrări i-ar fi afectat grav imaginea personală şi profesională dacă ar fi fost date publicităţii, potrivit documentelor.

Carey susţine că i-a plătit iniţial suma de 327.000 de dolari, dar a sfârşit prin a o concedia în noiembrie 2017, nefiind mulţumită de comportamentul ei, moment în care Azarian a şantajat-o din nou.

Azarian a dat-o la rândul ei în judecată pe Mariah Carey, susţinând că a fost victima unor oribile abuzuri fizice, verbale şi psihice atât din partea cântăreţei, cât şi a fostului manager al acesteia, din perioada 2013 - 2017, Stella Bulochnikov.

Azarian le-a dat în judecată pe Carey, Bulochnikov şi alte persoane din anturajul cântăreţei.

Totodată, avocatul lui Azarian, Mark Quigley, a declarat că afirmaţiile lui Mariah privind şantajul sunt "nefondate".

În aprilie anul trecut, Mariah Carey a fost acuzată de hărţuire sexuală şi de încălcarea drepturilor civile de fostul ei manager, Stella Bulochnikov, care a şi depus o plângere împotriva celebrei cântăreţe americane.

Mariah Carey, care a dezvăluit anul trecut că suferă de tulburare bipolară, a negat acuzaţiile. 

Cântăreaţa a recunoscut că până de curând nu a vrut să recunoască faptul că se confruntă cu o problemă de sănătate şi că a făcut tot posibilul ca nimeni să nu afle: „Pur şi simplu nu am vrut să cred...Până recent am trăit în negare şi izolare şi cu o teamă constantă că poate cineva va afla şi mă va expune public. A fost o povară prea grea pentru mine şi efectiv nu am mai putut face faţă, aşa că am căutat şi am primit tratament.“

Mariah Carey este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de pop şi R&B din lume, potrivit biografiei News.ro. A devenit cunoscută pe plan mondial la scurt timp după ce şi-a lansat albumul de debut, în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a căsătorit în 1993. După divorţul de Mottola, în 1997, şi-a schimbat stilul, introducând elemente hip-hop în piesele sale, iar popularitatea ei a început să scadă în 2001, după ce a părăsit Columbia Records. A revenit în atenţia publicului în 2005, cu un nou album pop, care a impresionat publicul şi criticii de specialitate. De-a lungul anilor, albumele ei au fost vândute în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial, iar artista americană a câştigat numeroase trofee prestigioase, inclusiv cinci premii Grammy.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite