Laura Cosoi, copleșită de durere. Mama sa a murit: „Te iubim dincolo de viața asta”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laura Cosoi trece prin momente extrem de dureroase. Artista și-a pierdut mama. Tragica veste a fost dată chiar de actriță, miercuri, pe rețelele sociale, printr-un mesaj tulburător.

„Mamica noastra dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viața asta! Ești în inima noastră”, a scris Laura Cosoi pe Facebook.

Laura Cosoi a avut mereu o relație apropiată cu mama ei

Relația profundă pe care Laura Cosoi o avea cu mama ei, Ligia, era una de susținere și încurajare constantă, potrivit Click!

Recent, artista a dezvăluit că a avut întotdeauna o legătură strânsă cu mama sa. Chiar dacă s-au confruntat cu unele schimbări atunci când vedeta s-a retras din dansul sportiv, relația lor a fost mereu specială.

Mama ei era foarte mulțumită de viața pe care Laura a ales-o.

Eu întotdeauna am avut o relație bună cu mama. Mai puțin atunci când m-am lăsat de dans sportiv. Nu știu dacă neapărat s-a schimbat foarte mult, nu știu dacă ea mă vede pe mine altfel, dar ceva s-a schimbat”, spunea actrița.

Articolul integral, în Click!

Amintim că Laura Cosoi a trecut în 2020 printr-o altă tragedie, atunci când şi-a pierdut tatăl, răpus de Covid. Și mama vedetei fusese punctul să-şi piardă viaţa, atunci când a fost diagnosticată cu cancer. 

Diagnosticul crunt l-a primit în anul 2008: cancer de col uterin. Ligia Cosoi ajunsese atunci întâmplător la spital, după 4-5 ani în care nu a avut nicio problemă de sănătate. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite