Kelly Osbourne: „Lady Gaga este o mare ipocrită“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiica lui Ozzy Osbourne nu crede în sinceritatea şi empatia colegei Lady Gaga. Fotografii Reuters
Fiica lui Ozzy Osbourne nu crede în sinceritatea şi empatia colegei Lady Gaga. Fotografii Reuters

Vedeta o critică pe interpreta hitului „Born This Way“ pentru că îi promovează pe „ciudaţi şi tocilari“ doar pentru succes.

„Am iubit-o pe Lady Gaga şi am crezut mult în toate valorile pentru care ea a pledat până când mi-am dat seama că este o mare ipocrită“, a declarat Kelly Osbourne pentru „Cosmopolitan“. Principalul motiv de nemulţumire al ei a fost că fanii divei extravagante au râs de ea în perioada în care a fost grasă şi i-au trimis mesaje prin care au sfătuit-o să se sinucidă. „Nu spune: «Când vedeţi că cineva este molestat, interveniţi», în timp ce tu îţi laşi fanii să mă ameninţe cu moartea. Dacă admiratorii mei ar face asta, nu i-aş încuraja“, a spus Osbourne despre milioanele de fani pe care Gaga îi are în lumea întreagă.

Între timp, Kelly Osbourne a slăbit în jur de 30 de kilograme, iar Gaga s-a îngrăşat în turneul „Born This Way“, mărturisind că oscilează între anorexie şi bulimie din adolescenţă. Osbourne pune la îndoială onestitatea „mamei monstruleţilor“ şi în ceea ce priveşte adevărata sa orientare sexuală. Cu toate că Gaga s-a declarat bisexuală, vedeta britanică se gândeşte că aceasta este mai degrabă o strategie de marketing decât o confesiune sinceră.

lady gaga reuters

„Poţi să le pui ce vrei susţinătorilor tăi, dar eu ştiu adevărul. Nu mă impresionezi. Îi încurajezi pe ciudaţi şi pe tocilari ca să-ţi promovezi cariera? Îţi pasă ţie cu adevărat de comunitatea gay? Dacă ar fi aşa, te-ai implica mai mult decât o faci“, a explicat Kelly Osbourne.

lady gaga reuters

În luna ianuarie, Lady Gaga a justificat comportamentul monstruleţilor printr-un mesaj postat pe site-ul de socializare littlemonsters.com. „Nu-mi pot controla fanii şi nu încurajez niciun act negativ sau de violenţă deoarece este greşit şi provoacă suferinţă“, a notat Gaga carea le-a asigurat fanilor de la concerte consiliere terapeutică gratuită.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite