Lady Gaga îşi trimite fanii la psiholog

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În pofida imaginii extravagante, Lady Gaga vrea să rezolve câteva probleme sociale. FOTO Mediafax/ AFP
În pofida imaginii extravagante, Lady Gaga vrea să rezolve câteva probleme sociale. FOTO Mediafax/ AFP

„Mama monstruleţilor“ le pune la dispoziţiei „copiilor“ săi un autocar în care le oferă consiliere pentru sănătatea mentală. Scopul acestui demers este de a-i ajuta pe cei cu probleme precum depresia şi de a diminua stigmatul privind apelul la un psiholog.

Gaga are o relaţie strânsă cu admiratorii săi. „Mama monstruleţilor“ discută zilnic cu ei pe site-urile de socializare, semnează autografe, se lasă fotografiată şi le oferă cadouri simbolice (şi-a invitat fanii români în pat şi a promovat România într-un clip).

Artista în vârstă de 26 de ani s-a gândit şi la alte modalităţi de a-şi ajuta susţinătorii. De anul viitor, pentru concertele turneului Born This Way Ball, ea le va pune la dispoziţie un autocar pentru consiliere psihologică. 

„Pentru cei care îşi pun întrebări cu privire la consilierea care va avea loc înaintea spectacolului, aceasta va fi o experienţă distractivă, menită să-i unească pe monstruleţi“, a scris Gaga pe contul său de Facebook.

„În autocarul Born Brave (născut curajos – n. r.) ai acces la discuţii private sau de grup despre sănătate mentală, depresie, agresiune, şcoală şi prieteni. De asemenea, vor fi mâncăruri şi jocuri, iar DJ White Shadow şi Lady Starlight vor mixa. Autocarul este un loc în care bolile mentale şi depresia sunt luate în serios, fără critici, oferind ajutor real pentru toată lumea. Cred că mulţi copii nu cer ajutorul deoarece se simt jenaţi, deci eu şi mama mea am decis să ne eliberăm de acest stigmat şi să facem din asta o experienţă distractivă“, a explicat Lady Gaga.

Cântăreaţa a postat şi o fotografie cu autocarul vopsit în culori vii şi inscripţionat cu mesaje optimiste (curaj, bunătate).

autocar lady gaga - twitter

Gaga a înfiinţat anul trecut Fundaţia Born This Way (Născut Aşa – n. r.), cu scopul de a spori nivelul de toleranţă într-o societate bazată pe diferenţe şi individualism, după cum scrie pe site-ul oficial.

Recent, Lady Gaga a lansat proiectul „Body Revolution“ (Revoluţia Corpului – n. r.), prin care îşi încurajează fanii să-şi accepte imperfecţiunile corpului şi să se iubească aşa cum sunt. Însăşi promotoarea proiectului este un subiect de discuţie. După ce presa a criticat-o pentru că s-a îngrăşat peste 10 kilograme în turneu, Gaga s-a fotografiat în costum de baie şi a postat imaginile pe conturile de socializare unde a dezvăluit că suferă de anorexie şi de bulimie de la vârsta de 15 ani.

Cântăreaţa cu tulburări de alimentaţie vrea să-şi ajute susţinătorii pentru că ea a reuşit să-şi depăşească problemele. „Sunt fericită, mai fericită ca niciodată. Asta sunt şi sunt mândră la orice mărime. Prietenului meu îi plac formele mele. Când mănânc sunt sănătoasă şi nu mă preocupă felul în care arăt“, a declarat Gaga.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite