Justin Bieber, spectacol incendiar la nunta miliardarilor în India. Suma imensă de bani pe care a primit-o artistul VIDEO

0
Publicat:

Justin Bieber a oferit un spectacol incendiar la nunta anului, care are loc în India între fiul celui mai bogat om din Asia și fiica unui magnat din domeniul farmaceutic. Artistul a primit de patru ori mai mult decât pentru un spectacol obișnuit, potrivit Times of India.

Justin Bieber a concertat la Nunta Anului FOTO India Today NE
Justin Bieber a concertat la Nunta Anului FOTO India Today NE

Evenimentele premergătoare nunții dintre Anant Ambani și Radhika Merchant au intrat în ultima etapă. Cuplul a dat o petrecere grandioasă, unde a fost invitat să cânte starul pop american Justin Bieber.

Artistul a făcut senzație încă de când a ajuns pe aeroportul din Mumbai, unde a fost surprins de papparazzi purtând o ținută casual și roz, potrivit Daily Mail.

Mai multe surse au declarat pentru presă că Justin a primit suma incredibilă de 10 milioane de dolari pentru acest spectacol. Prin comparație, artistul primește între 2,5 milioane de dolari și 6 milioane de dolari pentru evenimente private.

La sfârșitul lunii iulie, Anant Ambani, fiul celui mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani, și partenera sa, Radhika Merchant, își vor uni destinele în cadrul unei ceremonii grandioase.

Petrecerile excentrice de dinainte de nuntă au stârnit deja interesul presei indiene, iar rețelele de socializare abundă de informații despre evenimentele ce vor urma. 

Potrivit zvonurilor care circulă pe social media, artiști precum Drake și Lana Del Rey urmează să susțină la rândul lor spectacole înainte de marele eveniment.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite