Irinel Columbeanu, în fața fostei vile de la Izvorani, după ce a pierdut averea: „Comparația este groaznică”

0
Publicat:

Irinel Columbeanu, a cărui relație cu Monica Gabor, mama fiicei sale, a fost ultramediatizată, a vorbit în exclusivitate, la „Fiță cu Adiță”, despre viața sa după ce a pierdut averea, dar și despre resorturile care l-au făcut să meargă mai departe.

Cu o viață plină de surprize, Irinel Columbeanu a trecut de la o avere impresionantă și un palat la Izvorani, la probleme financiare, potrivit WOWBiz.

Fostul milionar de la Izvorani a pierdut aproape tot. Nu și zâmbetul.

Invitat la „Fiță cu Adiță", Irinel Columbeanu a făcut o paralelă între trecutul și prezentul său. 

Ajunși cu barca pe Lacul Snagov, în dreptul vilei uriașe în care a locuit în vremurile bune, Irinel Columbeanu a mărturisit că îl încearcă un sentiment de regret atunci când se uită la clădirea de care îl leagă amintiri și a explicat că nu există comparație între casa sa de odinioară și actuala sa locuință.

Și-a amintit de momentul în care s-a însurat cu Monica Gabor și de petrecerea selectă pe care au dat-o în curtea vilei. 

Irinel Columbeanu. FOTO captură video „Fiță cu Adiță”
Irinel Columbeanu. FOTO captură video „Fiță cu Adiță”

„Simt un mare regret, față de unde stau acum comparația este groaznică. Acolo sus era camera mea, unde stăteam cu Oana. (...) Aici este pontonul unde m-am însurat ca să zic așa, unde am făcut nunta”, a povestit Irinel Columbeanu, la "Fiță cu Adiță".

Afacerist prosper, cu milioane de euro în conturi, Columbeanu s-a trezit într-o bună zi falit. Amintim că el a recunoscut care a fost începutul sfârșitului pentru viața de lux pe care o ducea. Conform fanatik.ro, Irinel Columbeanu, care de câțiva ani trăiește modest, într-un apartament închiriat. Crede că unele decizii pe care le-a luat nu au fost de bun-augur. Printre acestea se află și investiția în fabrica de la Târgu Cărbunești.

Nu aș mai face acea fabrică pe care am făcut-o la Târgu Cărbunești. Mai ales, nu m-aș mai lăsa tentat de anumite lucruri. Încercările mele de a avea succes cu acel proiect al fabricii ar putea fi comparate cu eforturile cuiva de a împinge singur un tren. Lucru care explică și insuccesul care s-a petrecut. Nu era dat de faptul că ceea ce făceam nu funcționa sau era vreo păcăleală”.

De asemenea, în același interviu, Columbeanu a mărturisit că și ideea de a candida la Primăria Capitalei a fost una nebunească.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite