Ilie Micolov a ajuns la spital după ce a fost înşelat de un vânzător de produse naturiste: „Îmi supurau picioarele, eram carne vie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Micolov (66 de ani), celebrul compozitor al piesei „Dragoste la prima vedere“, a stat cinci săptămâni în spital după ce a fost înşelat de un vânzător de produse naturiste care i-a promis că va slăbi dacă va consuma un sirop.

Ilie Micolov: „Aveam dureri groaznice în tot corpul“

Ilie Micolov a fost înşelat de un vânzător de produse naturiste care l-a convins să ia un medicament cu ajutorul căruia să slăbească. Artistului i s-a spus că produsul naturist are avizul Ministerului Sănătăţii şi i s-a promis că odată ce va slăbi va deveni imaginea produsului. „Iniţial n-am vrut să pun gura pe sticlă, căci nu prea cred eu în d-astea naturiste, dar bărbatul, care a ajuns la mine prin intermediul unei cunoştinţe comune, m-a convins. Mi-a spus că voi slăbi rapid şi că nu voi plăti nimic, ba chiar voi deveni imaginea acestui produs revoluţionar, care cică ar avea avizul Ministerului Sănătăţii“, a declarat Ilie Micolov pentru „Click!“.

Înşelătoria l-a costat pe Micolov care a resimţit din plin efectele produsului „naturist“. Acestuia i-a venit rău şi a început să-i „crape carnea pe picioare“. „Aveam dureri groaznice în tot corpul, începuse să-mi crape carnea de pe picioare. L-am sunat, speriat, pe acel tip. A venit degrabă la mine acasă, dar nu ca să mă ajute. A luat rapid din frigider sticluţele, profitând că eu zac în pat, şi le-a golit în chiuvetă. Apoi le-a băgat în buzunar şi dus a fost. A doua zi deja vedeam stele verzi şi am chemat Salvarea. Medicii s-au crucit, au zis că n-au văzut în viaţa lor aşa ceva. Îmi supurau picioarele, eram carne vie“, a povestit acesta pentru aceeaşi sursă citată.

Micolov mai spune că unul dintre prietenii săi, prof. dr. Nicolae Constantea, l-a ajutat să treacă peste suferinţă, după ce a stat mai mult timp pe perfuzii. „Noroc cu el, Constantea mi-a salvat viaţa, m-a internat la Cluj, dacă nu era el, crăpam. Am stat pe perfuzii cinci săptămâni, mi-a dat cortizon şi antibiotice foarte puternice, m-a diagnosticat cu vasculită (n.r. inflamaţie a vaselor de sânge, în urma unei alergii puternice). Abia zilele trecute am revenit acasă“, a mai zis artistul.

Ilie Micolov: „Trebuia să vorbesc despre acest caz, căci nu vreau să mai păţească nimeni ca mine“

Ilie Micolov spune că îi va acţiona în judecată pe cei care l-au păcălit, poveştindu-şi întâmplarea pentru a evita ca şi alţii să aibă ghinionul său. „Îi acţionez în judecată pe cei care m-au păcălit, nu vreau să mai păţească nimeni ca mine. Încă nu fac public numele produsului, o să mă văd cu ei la tribunal. Trebuia să vorbesc despre acest caz, căci nu vreau să mai păţească nimeni ca mine. Nici acum nu pot coborî din pat, sunt încă sub observaţie, simt o slăbiciune în tot corpul. Plus că am tratament pe termen lung şi n-am nici un leu“, a zis Micolov.

Micolov a pierdut 2.000 de euro

Artistul a pierdut 2.000 de euro după ce a fost nevoit să îşi procure tratament şi să anuleze mai multe concerte. „Aveam mai multe nunţi, trebuia să iau vreo 2.000 de euro. I-am pierdut. Pentru că locuiesc singur, căci soţia şi fiica mea stau în Germania, mi-e şi teamă să nu mor în somn. Noroc că îmi mai bat la uşă prietenii, ei îmi fac cumpărăturile“, a conchis el.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite