Gheboasă, prima declarație după ce-a fost ridicat de DIICOT. „Toate știrile sunt false”. Cum se apără trapperul VIDEO

0
Publicat:

Trapperul Gheboasă, pe numele său real, Gabriel Emil Gavriș, a fost audiat, vineri, de către procurorii DIICOT și reținut, într-un dosar de trafic de droguri. Artistul susține că este nevinovat și că toate acuzațiile împotriva lui sunt false.

Gheboasă este din nou în libertate FOTO Instagram
Gheboasă este din nou în libertate FOTO Instagram

Evenimentul a avut loc pe bulevardul Timișoara din București, unde Gheboasă a fost prins în timp ce ar fi cumpărat canabis de la traficanți de droguri. Surse apropiate cazului afirmă că aceștia ar fi furnizat substanțe interzise, în special elevilor, iar prețul unei doze ar fi fost de 50 de lei.

Gheboasă, din nou în libertate

După ce a fost lăsat să plece, trapperul a avut prima reacție publică, postând un videoclip pe platforma Instagram, în care își exprimă nevinovăția și mulțumește pentru susținere.

„Frații mei, vreau să știți că sunt bine, sunt sănătos, sunt în libertate. Toate știrile pe care le-ați văzut până acum sunt false. Eu am fost acuzat de deținere pentru consum. La percheziția de pe 1 martie, de la mine de acasă, nu s-a găsit absolut nimic, iar pentru deținere pentru consum, în România, legea te pedepsește cu o amendă penală”, a declarat Gheboasă în clipul video.

Artistul a negat categoric implicarea sa în traficul de droguri și a subliniat faptul că nu sunt implicați minori în acest caz. De asemenea, el a afirmând că este doar un „simplu fost consumator”.

Clipul postat pe Instagram a strâns mii de aprecieri în doar câteva minute. În timp ce unii fani i-au lăsat mesaje de susținere, alții l-au atacat imediat, acuzându-l că minte.

„Așa te vreau ghebe fi puternic❤️😂👏”, a scris cineva.

„Vărule nici mă-ta nu te crede”, este un alt comentariu.

„Băi mincinos penal, cum poți minții atâta lume, fanii tăi, rușinea muzicii...”, a comentat un alt internaut.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite