Fiica Lisei Marie Presley se opune licitației Graceland, proprietatea emblematică a legendarului Elvis Presley

0
Publicat:

Nepoata lui Elvis Presley, actrița Riley Keough, încearcă să împiedice vânzarea Graceland, reședința regretatului cântăreț din Memphis, Tennessee, relatează BBC.

 Riley Keough
Riley Keough a moștenit o mare parte din averea lui Presley. Foto: profimedia (Arhivă)

Keough a moștenit casa și o mare parte din averea lui Presley după ce mama ei, Lisa Marie Presley, a murit anul trecut. 

Totuși, Graceland se află în prezent în centrul unei dispute cu o companie care susține că imobilul a fost folosit ca garanție într-un împrumut de 3,8 milioane de dolari contractat de Lisa Marie Presley, dar care nu a fost niciodată rambursat. 

Actrița susține că actele pentru împrumut sunt false și că semnătura mamei sale a fost falsificată. Riley Keough de 34 de ani, care este cunoscută pentru interpretarea din serialul „Daisy Jones & The Six” de pe Amazon, a demarat procedurile legale pentru a împiedica desfășurarea licitației programate pentru joi. 

Naussany Investments, compania care spune că a acordat împrumutul, nu a făcut încă niciun comentariu public. 

Elvis Presley Enterprises, care se ocupă de Graceland și de activele Elvis Presley Trust, susține că împrumutul nu a fost contractat niciodată și că Lisa Marie Presley nu a semnat niciodată. 

Elvis Presley Enterprises poate confirma că aceste pretenții sunt frauduloase. Nu există nicio vânzare în vederea executării silite. Pur și simplu, acțiunea reconvențională care a fost depusă este pentru a opri frauda", a transmis Elvis Presley Enterprises. 

În cererea lui Keough se spune că vânzarea preconizată ar fi „non-judiciară" și s-ar baza pe documente care încalcă legea din Tennessee. 

O audiere ar urma să aibă loc miercuri, potrivit documentelor judiciare. 

Elvis Presley a cumpărat casa în anul 1957 și a locuit acolo până la moartea sa, două decenii mai târziu. 

La începutul anilor 1980, complexul de 14 acri a fost deschis publicului ca parc tematic dedicat istoriei muzicii. În prezent, acesta atrage aproximativ 600.000 de vizitatori pe an, potrivit site-ului. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite