Fața nevăzută a lui Elvis Presley și obsesia pentru arme: detalii șocante despre cât de violent era. Ce împușca foarte des

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timpul unui interviu cu Barbara Walters, Priscilla a vorbit în trecut despre aspecte neștiute ale personalităţii fostului ei partener de viaţă. Elvis Presley era iute la mânie și trăgea cu pistolul în tot ce îi ieșea în cale.

Elvis era obsedat de arme FOTO Profimedia
Elvis era obsedat de arme FOTO Profimedia

Regele Rock'n'Roll nu-şi putea controla deloc nervii. Acest lucru a fost confirmat atât de fosta soţie Priscilla, cât şi de fosta iubită Ginger Alden, care povestesc scene șocante  cu arme şi o atmosferă încărcată de violență, relatează OK Magazine.

Ieșirile necontrolate ale Regelui conturează un comportament furios pe care îl gestiona trăgând cu arma, lovind sau spărgând diverse obiecte. Nu o dată s-a întâmplat ca acesta să explodeze din cauza unor incidente minore.

De exemplu, conform mărturiei lui Ginger, vedeta a tras cu pistolul în timp ce ea dormea, pentru că nu i-a dat iaurt. Televizorul era împușcat foarte des, chiar își făcuse un obicei din asta, dacă pe ecran apărea vreun personaj care îi displăcea. Priscilla a dezvăluit că s-a ales cu un ochi vânăt când a spus că nu-i place o melodie de-a lui. Cu o altă ocazie, a aruncat cu un scaun în ea, din același motiv.

Elvis a tras focuri de armă spre Ginger, în timp ce ea se afla în pat, dar a împuşcat şi toaleta şi mai multe televizoare.

„Era complet imprevizibil"

Fosta soţie a legendarului cântăreţ îi dă dreptate acesteia în privinţa obsesiei starului cu armele.

Le făcea să explodeze(n.r: televizoarele), pur şi simplu!”, a continuat ea. „Era o chestiune foarte simplă pentru el, iar televizorul era înlocuit imediat. Îi plăceau la nebunie armele şi avea o colecţie întreagă de aşa ceva. Eu cred că, trăgând cu pistolul în stânga şi-n dreapta, îşi exercita, de fapt, puterea pe care o avea. Era irascibil. Chiar era. Era complet imprevizibil. Furia lui avea tot timpul de-a face cu frustrarea pe care o simţea. În plus, simţea că avea puterea şi banii necesari pentru a distruge ceva şi apoi a înlocui obiectul respectiv de parcă nimic nu se întâmplase”, a povestit Priscilla.

„El voia iaurt, iar eu nu i-am oferit"

Un alt episod înfricoșător s-a petrecut într-una din nopţi la Graceland. Ginger, ultima iubită din viața lui Elvis, dormea liniştită în patul lor, când a fost trezită brusc de un zgomot infernal. Elvis trăsese un foc de armă chiar în direcţia ei.

Mi-am ridicat capul şi ce-am văzut? Elvis stătea cu pistolul lui Magnum 57 în mână, lângă pat. Am îndrăznit să-mi întorc privirea şi am văzut gaura pe care o făcuse în tăblia patului. Ca explicaţie, Elvis a spus că trăsese înspre mine pentru că el voia iaurt, iar eu nu i-am oferit. Avea o nevoie mare de atenţie şi aşa alegea să şi-o exprime...”, a povestit Ginger. La scurt timp, în ciuda celor întâmplate, el și-a cerut scuze. Pentru îl iubea mult, Ginger l-a iertat.

La scurt timp după acel incident, Elvis a repetat figura. S-a enervat atât de tare pe o rolă de hârtie igienică, încât şi-a luat arma din dotare şi-a tras cu ea în baie, Ginger fiind de părere că atunci folosise o mitralieră pentru a se „răcori”.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite