Decizia șocantă pe care a luat-o Florin Călinescu: „O să fac un show în care să mor în direct“

0
Publicat:

Chiar dacă în prezent nu mai este cooptat în niciun proiect de televiziune, Florin Călinescu spune că nu îi este dor de lumina reflectoarelor. Astăzi, îndrăgitul prezentator TV împlinește 67 de ani. Recent a mărturisit că nu se va mai întoarce în televiziune.

Nu mi-e dor de televiziune, asta pot să vă spun. În acest moment, nu m-aș mai întoarce. Nu mă pot însă înfrunta cu viața, să știu ce se va întâmpla(...)Se apropie momentul, pregătesc o revenire cu un proiect mare în mediul online. Pot spune că Cristofor Columb, după ce a făcut prima descoperire, a mai petrecut vreo 20 de ani până la a doua. Așa că, atunci când ai un ideal, un țel, un scop, un vis, nu contează timpul. Dar eu 20 de ani nu-i mai apuc. Când voi simți că se apropie sfârșitul, o să fac un show în care să mor în direct”, a declarat acesta, conform Cancan

Florin Călinescu a renunțat la televiziune FOTO Adevărul
Florin Călinescu a renunțat la televiziune FOTO Adevărul

Trăiește liniștit la țară

Florin Călinescu a renunțat la viața agitată din Capitală și s-a mutat în casa părintească din județul Argeș, în comuna Babana, unde are deja o micuță fermă de animale. 

„Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele”, a declarat recent Florin Călinescu.

Acesta nu crede că o să mai revină în televiziune. „Nu pot să spun că îmi este dor de proiectul “Românii au Talent”. Îmi este dor de colegi, dar nu și de administrația de acolo. Eu nu mai am răbdare și nervi pentru așa ceva”, a mai spus el.

Anunț pe Facebook despre „despărțirea” de Pro TV

În momentul când a ales să părăsească trustul din Pache Protopopescu, fosta vedetă de la Pro TV și-a anunțat fanii printr-un mesaj scurt și concis că pleacă de la masa juraților de la „Românii au talent”.

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț că renunț la colaborarea cu actualul management al Pro TV. Deci, și la Românii au talent. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator 1 decembrie 1995.”, a scris Florin Călinescu pe pagina sa de Facebook.

A debutat ca actor în 1981

Florin Călinescu s-a născut pe 29 aprilie 1956, la Timișoara. Florin Călinescu a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L Caragiale”. În anul 1981 a debutat ca actor în serialul „Lumini și umbre”. Ulterior, a prezentat emisiunea „Duminicile celor singuri” de la Pro FM.  

În continuare, a prezentat la ProTV emisiunile „Ora șapte, bună dimineața” și „Chestiunea zilei”. În anul 2001 a fost desemnat director general al postului Tele 7 abc. Doi ani mai târziu devenea directorul ziarului „Știrea zilei”.  

De asemenea, în 2003 s-a întors la ProTV, unde a prezentat „Procesul etapei”. Între 2000 și 2014 a ocupat funcția de director al Teatrului Mic. Totodată, din 2015 până în 2017 a făcut parte din juriul emisiunii „Românii au talent”. 

Din filmografia sa amintim: „Poveste de cartier”, „Băieți buni”, „Prea târziu”, „O vară de neuitat” și „Balanța”. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite