Florin Călinescu, dialog inedit cu Dani Mocanu pe TikTok: „Ești un pitic pe lângă Elon Musk“

0
Publicat:

Florin Călinescu a avut un dialog controversat cu Dani Mocanu pe Tik Tok. Prezentatorul TV l-a criticat pe manelistul care se află în prezent în arest la domiciliu.

Florin Călinescu și Dani Mocanu

„Îți iei o mașină de 700 de cai și mergi cu 10 km/h prin cartier cu mâna ieșită așa, să te vadă cartierul. Dacă mergi cu 400 km/h pe autostradă cum se filmează niște fraieri, ești un g****r. Nu ești șmecher. Șmecherii merg cu 20 la oră cu o mașină de 4.000 de cm2. Țiriac a spus o chestie extraordinară: Care este noțiunea noastră despre bogăție? Când mă duc la restaurant și comand ceva și nu mă mai uit la bani”, a spus Florin Călinescu în timpul LIVE-ului cu Dani Mocanu, potrivit Libertatea.

În timpul dialogului, cântărețul de manele a scos mai multe teancuri de bani pe masă, ocazie cu care a fost criticat de Călinescu care i-a spus că nu se compară cu bogații lumii.

„De ce ai pus și tu botul la chestia asta, de ce și tu a trebuit să iei niște pachete de bani, cui să i le arăți? Lui Donald Trump? Erai în competiție cu el? Sau cu Bill Gates. Dani Mocanu are 7 milioane de euro. De ce trebuie să îmi arăți? Că tot ești un pitic pe lângă Elon Musk. Fii atent aici! Elon Musk a cumpărat Twitter cu 45 de miliarde, crezi că poate să ne arate miliardele alea așa, pe burta goală? Nu pot să spun că tu cânți, tu protestezi. Te-ai îmbogățit?”, a adăugat prezentatorul TV.

„Sunt amărât, sunt amărât! Aveţi perfectă dreptate! Dar dacă eu am analizat publicul din România şi am ajuns la concluzia că asta se vinde, eu mi-am perfecţionat personajul meu să fie cât mai autentic! Unde e vina mea că eu îmi vând produsul?”, a răspuns cântărețul, potrivit sursei citate.

Prezentatorul a menționat în timpul dialogului că Dani Mocanu nu este „Titi Durul”, precizând că „dacă te uiți la o panseluță plângi”. În replică, cântărețul a recunoscut că plânge la unele filme de dragoste sau la cele cu animale.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite