Dani Oțil, nuntă cu „fonfleuri” și sărmăluțe: „Mi-am făcut nunta pentru soția mea și pentru nași”
0La doi ani distanță de când au devenit oficial soț și soție, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit și religios, pe 30 iulie 2023. Cei 100 de invitați la petrecerea care a urmat au dansat până în zori, într-o atmosferă de poveste, potrivit Click!.
Slujba a avut loc la Mănăstirea Cașin, iar petrecerea, de cinci stele, chiar pe marginea lacului Buftea.
Decorul a fost unul de vis și a impresionat prin rafinament, eleganță și bun gust. Candelabre aurii, arcade împodobite cu bujori albi, trandafiri albi care tronau pe mese, toate aceste au creat un cadru de poveste, într-una dintre cele mai importante zile din viața mirilor.
Ca și la cununia civilă din 2021, și acum Gabriela și Dani și-au dorit o petrecere restrânsă, doar cu rudele și prietenii foarte apropiați, numărul invitaților fiind de puțin peste o sută de persoane.
„Mi-a dat o șansă ca la 40 și ceva de ani să fiu și eu căsătorit”
La începutul petrecerii, „matinalul” Dani a ținut un speech, în stilul său caracteristic.
„Vă mulțumesc că ați venit! Eu chiar nu credeam că o să vă strângeți atât de mulți. Gabriela știe că eu am cel mult șase prieteni, unii dintre ei îmi sunt prieteni pentru că i-am împrumutat cu bani, dar au uitat să-i mai dea înapoi. Eu am zis că o să avem 62 de invitați, dar văd ca sunteți peste o sută. Eu mi-am făcut nunta pentru soția mea și pentru nași. Vreau să-i mulțumesc soției mele că mi-a dat o șansă ca la 40 și ceva de ani să fiu și eu căsătorit”, a spus mirele, în aplauzele audienței.
Discursul lui Dani Oțil a continuat în aceeași notă:
„Le mulțumesc și părinților ei, că au făcut-o și au crescut-o! Puteau să nu o crească atât de mult, ca să dau și eu bine în poze. Vă rog să mă photoshopați, ca să fiu și eu de dimensiunea ei. Mulțumesc și celor care au bătut kilometri ca să ajungă aici! Dacă nu vă place ceva, nu mă interesează”.
„Avem și sărmăluțe, nu doar fonfleuri”
Petrecerea a debutat cu un dans al mirilor, încropit ad-hoc de cei doi, pe melodia Corinei Chiriac „Inimă nu fi de piatră!”
Meniul servit invitaților a fost unul de fițe, plin de delicatese culinare. Dani i-a liniștit însă pe nuntași și i-a anunțat că a fost pregătită și mâncare tradițională românească.
„Avem și colțul tradițional cu sarmale, asta pentru cei cărora nu le plac fonfleurile!”, i-a anunțat Dani Oțil, pe amatorii de sărmăluțe.
Tortul impozant de patru etaje, cu figurinele mirilor Oțil tronând în vârf, a fost adus la miezul nopții.
Citește în Click! ce surprize le-au pregătit mirii invitaților și care a fost cea mai elegantă pereche a serii.