Ce decizie a luat mireasa lui Dani Oțil, cu doar câteva zile înainte de nuntă. Primele imagini de la cununia religioasă FOTO

0
Publicat:

După doi ani de cânt și-au unit destinele în fața oficialilor de la starea civilă, Gabriela Prisăcariu si Dani Oțil și-au jurat credință veșnică și în biserică. Duminică, 30 iulie, cei doi au făcut cununia religioasă. Marele eveniment a avut loc la Mânăstirea Cașin din Capitală.

Gabriela Prisăcariu si Dani Oțil la cununia religioasă
Gabriela Prisăcariu si Dani Oțil la cununia religioasă

Emoții mari, duminică, pentru prezentatorul Antena 1, Dani Oțil și aleasa inimii sale, Gabriela Prisăcariu. Cuplul a pășit împreună la altar, iar cei doi spus „Da”, din nou, de această dată în fața lui Dumnezeu.

Cum au decurs pregătirile, înaintea marelui eveniment

Gabriela a intrat în focuri de dimineață și a anunțat pe rețelele de socializare că fiul lor, Tiago, va fi cavaler de onoare la nuntă, postând și o poză cu acesta. Mireasa a trecut apoi pe la machiaj, în timp ce mirele a fost lăsat pe post de bonă acasă cu copilul.

Gabriela și Dani au schimbat, pe ultima sută de metri, ora cununiei religioase de la Mânăstirea Cașin. Dacă în invitația trimisă nuntașilor scria, negru pe alb, ora 14.45, mirii au ajuns la biserică de abia în jurul orei 16.

Dani a ajuns primul la biserică, îmbrăcat ca un prinț. Vedeta Antenei 1 a purtat un costum de ginere negru, realizat de o casă celebră de modă, care-i venea tunat, accesorizat cu un papion negru la gât.

Nu mă întrebați nimic până după meci, nu pot să dau declarații, să vedem cine câștigă și după aia. Nu am emoții, bineînțeles că nu!”, a glumit Dani, dezinvolt, la intrarea în biserică cu jurnaliștii prezenți la fața locului.

Nașa Roxana Ionescu a optat pentru o rochie roșie ca focul, în timp ce nașul Tinu Vidaicu a purtat un costum format din pantaloni negri și sacou gri, tot cu papion la gât.

Mireasa a tăiat respirația tuturor atunci când a apărut la biserică. Vedeta a optat, la cununia religioasă pentru un model cât se poate de simplu, o rochie albă, strânsă pe talie, cu un voal pe față, și cu un buchet de bujori albi în mână.

Mireasa a ținut la tradiție și s-a ferit, până în ultimul moment, să fie văzută de mire. Deși, inițial, Gabriela a spus că va avea doar rochie la nuntă, cu câteva zile înainte de marele eveniment vedeta s-a răzgândit și (...)

Citește continuarea pe site-ul Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite