Cine este cea mai sexy vedetă vegetariană din lume, în 2015, aleasă de PETA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miley
Cyrus, o celebră iubitoare de animale, a dezvăluit de curând
faptul că a adoptat stilul de viaţă vegetarian FOTO
GettyImages/Gulliver
Miley Cyrus, o celebră iubitoare de animale, a dezvăluit de curând faptul că a adoptat stilul de viaţă vegetarian FOTO GettyImages/Gulliver

Reprezentanţii organizaţiei PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) au alcătuit topul celor mai sexy vedete vegetariene din lume în 2015, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax. Astfel, Miley Cyrus a fost desemnată cea mai sexy vedetă vegetariană din lume pe anul 2015.

Cântăreaţa şi actriţa americană a concurat cu alţi artişti celebri din industria muzicală, precum Ariana Grande, Ricky Martin, Ellie Goulding şi Prince, pentru a obţine acest trofeu decernat în fiecare an de cunoscuta organizaţie americană pentru drepturile animalelor, atribuit unei vedete care adoptă o dietă lipsită de carne.

Miley Cyrus, adepta unui stil de viaţă vegetarian

Miley Cyrus, o celebră iubitoare de animale, a dezvăluit de curând faptul că a adoptat stilul de viaţă vegetarian.

Într-un interviu pentru revista „Paper“, artista americană a spus că doreşte să ofere astfel fanilor ei tineri un exemplu pentru ceea ce înseamnă compasiune şi un stil de viaţă sănătos.

Cu ocazia acelui interviu, cântăreaţa a realizat şi un pictorial, pozând nud pentru coperta revistei „Paper“, alături de unul dintre animalele ei de companie, porcul Bubba Sue.

miley cyrus paper

Miley Cyrus, alături de porcul Bubba Sue FOTO Paper

MIley Cyrus: „Nu trebuie să mâncaţi animale moarte“

Cântăreaţa, în vârstă de 22 de ani, a vorbit adeseori despre noua ei dietă pe reţelele de socializare şi s-a referit la noua ei atitudine faţă de alimente într-o baladă pe care a compus-o în memoria peştişorului ei de acvariu Pablow, care a murit în luna mai.

O fotografie cu un bol de salată, publicată de Miley Cyrus de curând pe contul ei de pe Instagram, a fost însoţită de mesajul următor: „Există atât de multe plante/fructe/legume gustoase în lume, nu trebuie să mâncaţi animale moarte“.

Titlul de cea mai sexy vedetă vegetariană din lume atribuit de PETA în 2014 a fost împărţit de actorii Jared Leto şi Ellen Page. Printre deţinătorii acestui titlu din anii precedenţi se află câteva nume mari din industria de divertisment, precum Woody Harrelson, Carrie Underwood, Jessica Chastain şi Kristen Bell.

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus a devenit cunoscută datorită serialului pentru adolescenţi „Hannah Montana“, în care a interpretat rolul principal. De altfel, Cyrus este unul dintre cel mai de succes artişti care s-au lansat în producţiile Disney. Fiica interpretului de muzică country Billy Ray Cyrus, ea şi-a lansat în 2013 cel de-al patrulea album, „Bangerz“, care include hituri precum „We Can’t Stop“ şi „Wrecking Ball“, care au fost promovate prin clipuri provocatoare.

În ultima vreme, Miley Cyrus s-a aflat în atenţia presei internaţionale mai degrabă pentru controversele provocate decât pentru cariera sa. Ea a generat noi controverse în 2013, după ce a fumat, în timpul show-ului MTV European Music Awards, transmis în direct la mai multe posturi de televiziune, ceva ce părea să fie o ţigară cu marijuana, după ce a fost premiată la categoria cel mai bun videoclip, pentru piesa „Wrecking Ball“. Totodată, dansul ei lasciv şi simularea masturbării alături de Robin Thicke, la gala MTV Video Music Awards, în vara anului 2013, a scandalizat opinia publică internaţională.

Miley Cyrus a lansat, de asemenea, o nouă „modă“ în showbizul internaţional în 2013 - twerking-ul (n.r. - dans lasciv în poziţie aplecată obţinut prin ondularea exagerată a bazinului).

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite