Céline Dion, anunț îngrijorător despre starea de sănătate: „Am inima zdrobită“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii i-au transmis cântăreței de muzică pop gândurile și urările de bine, după ce le-a împărtășit acestora o actualizare despre sănătatea ei. Céline Dion era pregătită să susțină un concert în Las Vegas, însă a fost nevoită să amâne, ceea ce „o întristează dincolo de cuvinte”, relatează Tyla.

Céline Dion a fost nevoită să-și amâne toate concertele din pricina problemelor de sănătate.
Fanii i-au transmis cântăreței de muzică pop gândurile și urările de bine. Sursă foto: Profimedia

Talentul său a atras fani din lumea întreagă, iar mulți au așteptat cu nerăbdare să o vadă în această iarnă în Nevada. Însă, lucrurile nu au mers conform planului, Dion anunțând că problemele de sănătate o obligă să amâne turneul. 

Într-un comunicat de presă publicat pe contul său de Instagram au fost explicate motivele pentru care cântăreața a fost nevoită să amâne concertele: „simptome medicale neprevăzute au obligat-o pe cântăreață să amâne și să anuleze spectacolele programate. Céline s-a confruntat cu spasme musculare severe și persistente”. 

Céline Dion a afirmat că a fost „sfâșiată” de amânare, comunicându-le fanilor prin intermediul contului ei de Instagram: „Am inima zdrobită. Echipa mea şi cu mine am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni, iar faptul că nu poate fi văzut în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte”

Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas şi AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest teatru de ultimă generaţie și este absolut frumos. Mă simt atât de rău că i-am dezamăgit şi îmi pare rău pentru pe toţi fanii care şi-au făcut planuri să vină la Las Vegas. Acum, trebuie să mă concentrez să mă fac bine.... vreau să trec prin asta cât de repede pot”, a afirmat cântăreața. 

Mesajele transmise de fanii cântăreței 

Sănătatea ta este mai importantă și, în al patrulea rând, te vom vedea când te vei face bine”, a scris un fan. 

Sper că vă veți recupera în curând. Ne rugăm pentru Céline Dion. Vă rugăm să fiți în siguranță", a adăugat un altul. 

Te iubesc și îți trimit energie pozitivă și multă dragoste”, a mai afirmat un alt fan. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite