Ce este degenerescenţa musculară, afecţiunea de care suferă Celine Dion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
celine dion profimedia

De origine genetică, această afecţiune poate apărea în orice moment al vieţii. În copilărie sau mult mai târziu. În general, boala se caracterizează prin dificultatea progresivă şi apoi absenţa totală a mişcărilor spontane ale muşchilor picioarelor şi braţelor. Ceea ce duce inevitabil la incapacitatea de deplasare.

Există peste 150 de tipuri de boli musculare degenerative care au funcţii diferite; totuşi, aproape toate încep cu aceleaşi simptome uşoare, care, dacă nu sunt detectate, se agravează în timp, scrie sympa-com.

Vedeta Celine Dion ar suferi de această maladie, conform legossip.net. Conform unui comunicat de presă, citat de breakinglatest, se vorbeşte despre „Spasme musculare severe şi persistente” , dar nu au fost dezvăluite alte detalii. Totuşi, acest lucru confirmă îngrijorările pe care mulţi fani le-au avut cu privire la starea lui de sănătate de ceva timp.

Cum se manifestă degenerescenţa musculară

Degenerarea musculară poate apărea la orice vârstă. Se caracterizează prin slăbiciune progresivă a muşchilor corpului. Aceştia se atrofiază încetul cu încetul pierzându-şi astfel volumul şi forţa... Persoana afectată îşi pierde apoi capacitatea de a efectua mişcări, apoi de a se mişca.

Pot fi afectaţi şi alţi muşchi, cum ar fi inima, rezultând complicaţii cardiace sau respiratorii. La vârstnici apar tulburări oculare, cum ar fi cataracta.

Citiţi articolul integral pe Click!

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite