Ce a scris soțul Serenei Williams pe rețelele de socializare, după ce a devenit tată pentru a doua oară

0
Publicat:

Serena Williams și soțul său, Alexis Ohanian au devenit, pentru a doua oară, părinții unei fetițe. Dezvăluirea a fost făcută, marți, prin mai multe postări pe rețelele de socializare.

Serena Williams, alături de familia sa FOTO Instagram
Serena Williams, alături de familia sa FOTO Instagram

Fostul star mondial al tenisului, Serena Williams, și soțul său, antreprenorul Alexis Ohanian trăiesc clipe magice împreună. Cei doi se bucură de venirea pe lume al celui de-al doilea copil, moment unic pe care au ales să îl împărtășească cu fanii din întreaga lume.

Un frumos portret de familie a fost făcut public de celebra sportivă. Aceasta a postat, pe TikTok, un videoclip emoționant, în care apare alături de partenerul său de viață și prima lor fiică, Olympi, îmbrăţişând-o pe nou-născută.

Videoclipul începe cu familia stând la o masă, alături de Olympia, care va împlini vârstă de 6 ani luna viitoare, sprijinindu-se de mămica ei, în timp ce tatăl, în vârstă de 40 de ani, scrie pe un laptop.

Serena Williams se ridică apoi și spune că se va întoarce imediat. Revine cu un nou-născut bine înfășat. Așezându-se, din nou, între soțul și fiica ei, cu toții privesc copilul din brațele ei. La un moment dat, Olympia se aplecă și sărută fruntea surorii sale. Videoclipul se termină cu fotografii, în stil Polaroid, ale celor patru.

Bun venit, îngerul meu frumos”, a scris Serena Williams.

Care este numele fetiței

Proaspătul tătic a dezvăluit, pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii de familie, care este numele micuței.

Bine ai venit, Adira River Ohanian”, a transmis el.De asemenea, Ohanian și-a exprimat bucuria, mândria și recunoștința și pe platforma X (fostul Twitter).

Sunt recunoscător să anunţ că este plin de dragoste în casa noastră: o fetiţă nou-născută, fericită şi sănătoasă şi o mamă fericită şi sănătoasă. Mă simt recunoscător”, a postat bărbatul.

Într-un interviu, acordat revistei PEOPLE, despre recentul său parteneriat cu Sharpie, Ohanian a dezvăluit și cât de entuziasmată a fost Olympia de faptul că are o soră mai mică.

Nimeni nu este mai încântat decât ea. Ea și-a dorit asta. S-a rugat și ne întreba de ceva timp, așa că este foarte pregătită, a spus tăticul.

Ohanian a afirmat, de asemenea, că se simte mult mai pregătit acum, decât prima dată când a devenit tată.

Nu mai suntem părinți pentru prima dată. Mă simt mai încrezător acum, a adăugat el.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite