Cât a plătit Andreea Esca la restaurantul lui Dani Oțil: a mâncat o supă de cocoș cu găluște și o saramură de caracatiță cu mămăligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta de la Pro TV a mers, recent, la restaurantul lui Dani Oțil, unde a ales să mânânce o supă de cocoș cu găluște și o saramură de caracatiță cu mămăligă. 

Andreea Esca FOTO: Arhivă
Andreea Esca FOTO: Arhivă

Pentru început, Andreea Esca a ales o supă de cocoș de curte cu găluște, un preparat tradițional, dar reinterpretat, care a costat 30 de lei.

La felul principal a opta pentru o saramură de caracatiță cu mămăligă, o combinație exotică și surprinzătoare, pentru care vedeta a plătit 110 lei.

După această experiență, vedeta a făcut o postare pe Instagram, etichetându-l și pe Dani Oțil: „Super bun!”, a scris ea.

 saramură de caracatiță cu mămăligă FOTO: Instagram
saramură de caracatiță cu mămăligă FOTO: Instagram

Dani Oțil deține un restaurant în nordul Bucureștiului, în parteneriat cu alt antreprenor. După ce mai mulți l-au acuzat că are prețuri piperate în locația sa, prezentatorul TV le-a dat replica tuturor.   

De exemplu, o supă de cocoș cu găluște costă 35 de lei, un ciolan de purceluș-92 de lei, o saramură de caracatiță-110 lei.

De asemenea, un suc costă 16 lei, o bere la sticlă (330 ml)-22 de lei, iar o bere la draught (350 ml)-20 de lei.

Dani Oțil a ținut să sublinieze faptul că prețurile din restaurantul său nu sunt cele mai mari din partea de nord a Capitalei. Potrivit acestuia, există și alte locații de lux care au prețuri cu mult mai piperate.

„Răspundem răutăților de pe internet, glumițelor cum că la noi este scump, deși suntem un restaurant de nord, de mare calitate, cu servicii și pretenții, prețurile sunt astea care sunt, nu sunt cele mai mari de pe nordului”, a spus Dani Oțil pe Instagram.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite