Avril Lavigne, celebritatea cea mai periculoasă de pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avril Lavigne se pregăteşte pentru lansarea celui de-al şaselea album din carieră FOTO Getty Images
Avril Lavigne se pregăteşte pentru lansarea celui de-al şaselea album din carieră FOTO Getty Images

Un studiu realizat de compania americană de software pentru securitate cibernetică McAfee a desemnat-o pe cântăreaţa canadiană de pop-rock Avril Lavigne (32 de ani) drept cea mai periculoasă celebritate a anului 2017 din punct de vedere al riscurilor legate de căutarea numelui ei pe internet.

Studiul efectuat de McAfee pentru al 11-lea an consecutiv a ajuns la concluzia că simpla căutare a numelui cântăreţei pe internet generează cele mai periculoase rezultate, care i-ar putea expune pe consumatori la site-uri cu viruşi, potrivit Agerpres.

Avril Lavigne devine astfel prima muziciană care ocupă locul întâi în top zece, luându-i locul în acest clasament actriţei Amy Schumer. Lavigne este urmată de în top zece de Bruno Mars, Carly Rae Jepsen, Zayn Malik, Celine Dion, Calvin Harris, Justin Bieber, Diddy, Katy Perry şi Beyoncé.

„Consumatorii de multe ori pun pe primul plan bunul lor plac, comportându-se riscant atunci când accesează linkuri care promit cel mai nou conţinut legat de celebrităţi. Este imperativ să aibă răbdare şi să ia în considerare riscurile asociate cu căutarea unui conţinut care poate fi descărcat. A gândi înainte de a da click înseamnă mult din punctul de vedere al securităţii online“, a declarat într-un comunicat şeful departamentului de securitate pentru consumatori de la McAfee, Gary Davis.

Avril Lavigne suferă boala Lyme: „Credeam că mor“

În 2015, cântăreaţa a dezvăluit că suferă de boala Lyme, cunoscută ca fiind „boala muşcăturii de căpuşă“. Simptomele bolIi Lyme imită anxietatea, oboseala sau diferite afecţiuni compulsiv-obsesive. 

Înainte să primească diagnosticul, s-a crezut că artista suferă de depresie şi trebuie să ia o pauză de la cariera muzicală.

„Credeam că mor, fiindcă nu puteam să mănânc, să vorbesc sau să mă mişc“, a mărturisit Lavigne.

Artista a urmat un tratament şi starea ei de sănătate s-a îmbunătăţit, iar la începutul lunii septembrie a anunţat că lucrează intens la cel de-al şaselea album, care urmează să fie lansat cât de curând, după o pauză discografică de patru ani.

Avril Lavigne s-a bucurat de un succes răsunător la începutul anilor 2000, în special în rândul adolescenţilor. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără: „Complicated“, „Sk8er Boi“, „My Happy Ending“, „Girlfriend“ „I'm with you“ şi „When You’re Gone“. Până în prezent interpreta a lansat cinci albume de studio: „Let Go“ (2002), „Under My Skin“ (2004), „The Best Damn Thing“ (2007), „Goodbye Lullaby“ (2011) şi „Avril Lavigne“ (2013).

A fost căsătorită cu muzicianul Deryck Whibley (2006–2010) şi cu solistul trupei rock Nickelback Chad Kroeger (2013–2015). 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite