Averea Elenei Lasconi, prezentatoarea care a devenit primar la Câmpulung Muscel. Ce salariu încasa lunar de la Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
elena lasconi

Elena Lasconi, fosta prezentatoare de la Pro TV, e primar la Câmpulung Muscel. A luat deja primele decizii, i-a dat afară pe şefii Poliţiei Locale din oraş şi continuă să ia măsuri pentru cetăţeni, pentru a le proteja sănătatea în faţa coronavirusului. În urmă cu 14 ani vedeta a fost cucerită de acest oraş şi se pare că acolo s-a stabilit acum. Dar ce avere are fosta jurnalistă de la Pro TV? Ce bunuri deţine?

Elena Lasconi, actualul primar de la Câmpulung Muscel, a strâns în anii de muncă o avere considerabilă. Conform declaraţiei de avere, s-a aflat cu exactitate câte terenuri, case şi apartamente deţine aceasta, dar şi soţul. Nici la capitolul venituri nu sta rău, Elena Lasconi încasând câteva zeci de mii de lei din televiziune.

Elena Lasconi a fost prezentatoare la Pro TV din 1995, dar în 2020, după o carieră de aproximativ 25 de ani, şi-a dat demisia. A decis atunci să se implice în politică, să candideze ca primar al oraşului Câmpulung Muscel. Acolo deţine o casă de aproximativ 15 ani.

Află pe OK! Magazine ce avere are Elena Lasconi

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite