Revolta unui medic: „La ce a folosit legea internărilor abuzive în spital?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilier personal al primăriţei Elena Lasconi de la Câmpulung Muscel şi unul dintre cei mai apreciaţi medici stomatologi din Argeş, doctorul Andrei Aron este autorul unei postări virale pe Facebook privind internările în spitale pe perioada pandemiei.

Iată ce a scris medicul Andrei Aron în postarea ce a strâns în câteva ore sute de like-uri şi distribuiri:

„Nu pot să nu pun câteva întrebări :

1. La ce a folosit legea internărilor abuzive în spital (în condiţiile în care astăzi (n.red. – miercuri 28 octombrie) a fost emis un ordin care anulează această tâmpenie, total)?

2. La ce a folosit dictatura medicală şi psihoza teribilă pe care fiecare român a trăit-o/o trăieşte, generată de legea internărilor forţate?

3. Cum s-a ajuns la concluzia că un pacient are dreptul să-şi dea acceptul pentru tratament şi internare?

4. Cum de ne-au trebuit minim 5 luni să înţelegem că medicii de familie sunt cei care află primii despre pacienţii suspecţi de covid 19, şi până acum nu i-a luat nimeni în seama pentru rolul esenţial pe care îl au?

5. Cine îşi asumă oamenii care au murit, între timp, din cauza fricii de internare/fricii de respingere sociala/ fricii de a nu fi consideraţi “ciumaţi”/ fricii de testare generată de această psihoză?

6. Cum s-a combătut răspândirea SARS CoV-2 prin aceste măsuri?

Să nu uit, avem 3065 de paturi ATI si vaccin in decembrie...băi pe bune?

Reuşim să ajungem şi noi la un discurs normal în timp util? Ce să vezi, oamenii pot să se trateze aşa cum au făcut-o şi până acum (într-o mare majoritate) de la începutul pandemiei, acasă supraveghiaţi de medici. Şoc!”

Citeşte şi

Ţările din UE iau măsuri dure pentru stăvilirea pandemiei. România nu ştie ce să aleagă între sănătatea cetăţenilor şi episodul electoral

Pandemia Covid-19. În Ungaria s-au triplat amenzile pentru cei care nu respectă carantina. Ajung la 400 de euro

Piteşti


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri