Condiția artistului, la Românii au talent. „Sunt bun, dar nu sunt cunoscut” VIDEO

0
Publicat:

Un moment care a rămas în inima fanilor emisiunii Românii au talent este cel al lui Alex Ștefănescu, unul dintre artiștii care au făcut istorie în cel mai îndrăgit show de talente din România.

În urmă cu cinci ani, artistul a participat la concurs cu „Trilogia despre România”: trei piese despre România, așa cum o vede el. Numărul lui a fost atât de bun, iar prezența sa scenică atât de apreciată, încât a reușit să ajungă până în finala din acel an.

Chiar și acum românii încă își amintesc de show-ul fără cusur pe care l-a făcut pe atunci Alex, scrie ClicK!, chiar dacă nu a plecat cu marele premiu acasă.

image

Artistul spunea la vremea aceea că și-a dorit să vină la „Românii au talent” pentru a se face cunoscut și nu ca să vâneze premiul. Nu multă lume știe despre despre Alex Ștefănescu că a moștenit talentul de la părinți.

Muzica a devenit un hobby pentru el mai târziu, în liceu, când și-a cumpărat prima chitară și când și-a dat seama că arta este lucrul la care el se pricepe cel mai bine.

Și-a continuat parcursul pe această linie. A studiat la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București și mai apoi la London International School of Performing Arts.

Alex Ștefănescu a revenit la Românii au talent

Anul acesta însă a revenit pe scena „Românii au talent”, sezonul 13, unde a reușit să primească laude, dar și patru de „DA” din partea juraților.

„Ce era să fac cu viața mea, știam că nu vreau să stau la un birou, adică nu pot. Nu că ar fi ceva în neregulă cu asta, dar nu e de mine și am șansa și norocul să trăiesc din ceea ce îmi place, lucru pentru care sunt recunoscător de 73 de ori pe zi. Mi se pare că sunt celebrul cântăreț de care nu a auzit nimeni. De asta sunt aici pentru visul meu. Să am sala plină în față și să mă cunoască lumea”, a povestit concurentul în culise.

Alex (34 de ani) a interpretat piesa „Sunt bun, dar nu sunt cunoscut”, o piesă pe care a compus-o despre condiția artistului talentat, nu și faimos.

Citește în Click! cum a fost primită piesa lui și cum au reacționat jurații!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite