Ana Morodan s-a dus să-și „îngroape trecutul” la cimitir. Mesajul transmis de Contesa Digitală

0
Publicat:

De la scandaluri la momente de introspecție, vedeta și-a surprins urmăritorii pe rețelele de socializare, cu o ședință foto neobișnuită. Locul ales a fost cimitirul, iar imaginile distribuite au fost însoțite de un mesaj puternic.

Ana Morodan, fotografii artistice în cimitir FOTO Colaj Instagram
Ana Morodan, fotografii artistice în cimitir FOTO Colaj Instagram

Ana Morodan, cunoscută sub numele de „Contesa Digitală”, a stârnit curiozitatea pe rețelele de socializare, cu ședință foto neașteptată, într-un cimitir din București. Imaginile provocatoare vin după un an tumultuos pentru vedetă, marcat de probleme, inclusiv cu legea.

Un an dificil pentru Contesa Digitală

Anul 2023 a fost unul plin de provocări pentru Ana Morodan, care a fost în centrul atenției după ce a fost condamnată în octombrie la 1 an, 3 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare și 60 de zile de muncă în folosul comunității. Aceasta, după un accident în martie, când se afla sub influența alcoolului și a drogurilor, având permisul suspendat. Cu toate acestea, decizia nu a fost definitivă.

Ulterior, Ana Morodan a fost implicată într-un alt scandal, fiind păcălită să promoveze un produs inexistent, „Brânza Regelui”. Cu toate acestea, la finalul anului, vedeta și-a luat o pauză și a plecat în Bali, unde a găsit liniștea și a pregătit terenul pentru noul an.

Ședința foto neconvențională și reacțiile fanilor

Înapoi pe meleagurile mioritice, Ana Morodan a decis să marcheze momentul prin intermediul unei ședințe foto total ieșită din comun, desfășurată într-un cimitir din Capitală. Alături de doi prieteni și îmbrăcată în negru de la cap până la picioare și cu ruj roșu pe buze, vedeta și-a etalat creativitatea.

„Am venit să-mi îngrop trecutul”, a scris Ana Morodan, în dreptul fotografiilor.

Imaginile postate pe rețelele de socializare au stârnit numeroase reacții din partea fanilor. Vedeta a strâns zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii. În principal, urmăritorii au încurajat-o pe Ana Morodan să privească spre viitor, să trăiască fiecare moment și să ignore criticile. Comentariile au fost un mix de susținere, încurajare și reflecții despre importanța onorării trecutului.

„Ai o viață întreagă înainte, de care să te bucuri”, a scris cineva.

„Felicitări! Ai o viață întreagă înainte, de care să te bucuri și în care să faci tot ce nu ai reușit până acum! Pentru că meriți să te simți împlinită în fiecare moment! Trecutul să rămână acolo unde îi este locul”, a scris o altă persoană.

„Nu mai da explicații!!! Trăiește pentru tine viața pe care tu o vrei, nimeni nu se încalță cu pantofii tăi, nimeni nu pune capul pe perna ta seara înainte de culcare și nimeni nu respiră în locul tău! Deci …..trăiește cum simți tu, draga mea 🤗”, o încurajează altcineva.

„La 7 ani trebuie a faci dezgroparea, cu pomană, să vezi dacă e mort cu adevărat 😂”, a glumit un internaut.

Ana Morodan, probleme de încredere

Pe când era în vacanța în Bali, vedeta a transmis un mesaj în care dezvăluia cât de nemulțumită e de (...)

Citeşte continuarea pe Click.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite