Alexandru Arșinel a avut doi copii. Cine sunt Bogdan și Cristian Arsinel, băieții actorului

0
0

Alexandru Arșinel a avut doi fii, Bogdan Traian şi Cristian Arşinel, care împreună cu soția acetuia, Marilena, deși au stat departe de luminile reflectoarelor, au fost mereu aproape de îndrăgitul actor până astăzi, când a murit la vârsta de 83 de ani.

Alexandru Arșinel alături de cei doi băieți ai săi
Alexandru Arșinel alături de cei doi băieți ai săi

Alexandru Arșinel s-a cunoscut cu soția sa Marilena, de profesie asistentă medicală, în anul 1966, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit.

În anul 1970 avea să vină pe lume și primul lor băiat, Bogdan Traian, iar la doar trei ani după, apărea în familie și Cristian, conform Viva.ro.

Niciunul dintre cei doi fii nu i-a moștenit talentul actoricesc.

Bogdan, inginer constructor de meserie, ar fi scos de-a lungul timpului bani frumoși din chirii. Iar Cristian, fiul cel mic, care a studiat la Facultatea de Drept, apoi s-a înscris la Academia de Studii Economice din București a dezvoltat o afacere în agricultură. Actorul a fost văzut și el la un moment dat la tarabă vânzând cu drag legumele crescute de fiul său.

Din păcate, soția lui Alexandru Arșinel a trecut în urmă cu câțiva ani printr-un incident care i-a marcat viața. Marilena a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile, după ce tocul pantofilor i s-a blocat în scări și a căzut în cap. Deși a ajuns de urgență pe mâinile medicilor pentru a fi operată, aceasta a rămas cu sechele, având în permanență nevoie de îngrijiri, conform retetesivedete.ro.  

Alexandru Arșinel și soția sa Marilena Foto: Arhivă
Alexandru Arșinel și soția sa Marilena Foto: Arhivă

Regretatul actor care a încântat generații întregi de pe marile scene, a avut o famile frumoasă, pe care deși o ținea departe de ochii publicului larg, se mândrea cu ea, iar cei doi fii i-au dăruit și nepoți care îl făceau și mai fericit și împlinit.

Reamintim că Alexandru Arșinel a murit joi, 29 septembrie, la 83 de ani. În ultimul an, actorul s-a confruntat cu probleme grave de sănătate și a fost internat de mai multe ori.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite