VIDEO Teo, despre români şi frică, pe scena „iUmor“: Ne bagă Bill Gates cipuri, ne descurcăm. Asta ştim să facem ca naţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teo FOTO Antena 1
Teo FOTO Antena 1

Teo, supranumit părintele stand up-ului românesc, a venit în premieră pe scena „iUmor”, de la Antena 1, ca invitat special.

Teo (Claudiu Teohari) a urcat duminică seară, 8 noiembrie, pe scena show-ului "iUmor", de la Antena 1, unde a ţinut un super moment de stand up comedy. 

Alături de comedianţii Vio şi Costel, Teo se numără printre pionierii fenomenului în România, cu o experienţă de peste 15 ani în stand-up şi comedie. Au fost şi printre primii creatori de conţinut din online care au lansat un podcast - Între show-uri, cu Teo, Vio şi Costel, notează Pagina de Media. 

„Ce minune s-a produs?!”, a exclamat Delia, fericită că îl vede pe invitatul special pe scena emisiunii „iUmor”. 

„Teo este patriarhul, este preafericitul părinte al stand up-ului românesc”, a mărturisit Mihai Bendeac, impresionat de prezenţa invitatului surpriză.

În materialul său, Teo a vorbit despre teoria conspiraţionistă potrivit căreia mogulul tech Bill Gates s-ar folosi de vaccinul anti-COVID pentru a implanta cipuri în corpul oamenilor, şi despre cum ar reacţiona românii în această "situaţie". 

Momentul aici:

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite