VIDEO Ionuţ Rusu îl ironizează pe Raed Arafat, într-un moment special iUmor: „A, te-ai îmbolnăvit? Du-te la privat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Rusu, în pielea lui Arafat, şi Irinel Pană, în geaca lui Vela
Ionuţ Rusu, în pielea lui Arafat, şi Irinel Pană, în geaca lui Vela

Ionuţ Rusu, invitat special la iUmor, a pus în scenă un scheci legat de situaţia României în timpul pandemiei de COVID-19.

Ionuţ Rusu, fost concurent iUmor, a revenit pe scena show-ului care i-a adus popularitatea. De această dată, comediantul a revenit ca invitat special în prima ediţie a noului sezon, ce a debutat duminică, 13 septembrie. 

El a pus în scenă un scheci legat de situaţia României în timpul pandemiei de COVID-19, intrând în rolul lui Raed Arafat. Practic, pe scena iUmor au apărut Marcel Vela, Bogdan Despescu şi Raed Arafat, în formula bine cunoscută românilor din starea de urgenţă. Momentul a început în forţă, iar juriul şi publicul i-au răsplătit pe deplin cu aplauze. 

„După cum bine ştiţi, situaţia în acest moment în ţară este gravă. De azi reintroducem măsura statului acasă... la altcineva. Am luat la cunoştinţă faptul că oamenii s-au plictisit să stea la casele lor. E mai lejer din toate punctele de vedere şi acasă la altcineva nici nu-ţi vine să faci curăţenie. Practic va fi un Schimb de mame imobiliar“. 

Raed Arafat a continuat: „Referitor la situaţia din spitale: ce înseamnă, de fapt, ATI. Este un acronim pentru cei ce nu cred în virus şi înseamnă «A, te-ai îmbolnăvit?» Date fiind resursele nelimitate din acest moment din spitale, am hotărât să mai adăugăm trei litere: DLP, finalul fiind ATIDLP (A, Te-ai Îmbolnăvit, Du-te La Privat)“. 

Momentul lui Ionuţ Rusu de la „iUmor“, alături de Irinel Pană, care l-a imitat pe Vela:

Ionuţ Rusu este concurentul care se bucură de cel mai vizionat moment din istoria show-ului „iUmor“. Clipul cu momentul său a strâns peste 14 milioane de vizualizări pe contul oficial de Youtube al emisiunii de la Antena 1. De asemenea, Ionuţ Rusu strânge milioane de vizualizări cu scheciurile sale satirice, pe canalul său de YouTube. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite