UPDATE Situaţie critică la Pro TV: Departamentul de comunicare a fost desfiinţat, iar angajaţii au chemat poliţia. Ce spune directorul general

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii de la departamentul de PR şi comunicare al Pro TV au solicitat intervenţia poliţiei, după ce întregul departament a fost desfiinţat, iar bodyguarzii încearcă să-i scoată pe angajaţi din clădire, după cum au confirmat  surse din interiorul televiziunii.

UPDATE Directorul General al Pro TV Aleksandras Cesanavicius a oferit şi o explicaţie pentru restructurările din cadrul Pro TV. Acesta a precizat că totul face parte dintr-un „proces de regândire organizaţională“ şi că „a fost reconsiderată colaborarea cu o parte din furnizorii de servicii“.

„Implementarea cu succes a noii strategii PRO TV, care are ca scop întărirea poziţiei de lider pe piaţa TV din România, necesită un proces de regândire organizaţională. Ca parte a acestui proces, colaborarea noastră cu o parte dintre furnizorii de servicii a fost reconsiderată, în virtutea eficientizării operaţiunilor companiei“, a declarat Aleksandras Cesnavicius, Director General PRO TV.   

De asemenea, acesta a menţionat că noua strategie va fi implementată cu ajutorul „celor mai buni, talentaţi şi dedicaţi oameni“.

„Pentru noi, eficienţa nu înseamnă reducerea costurilor cu orice preţ, ci reorganizarea lor şi realizarea investiţiilor într-un mod mai inteligent, prin concentrarea asupra acelor zone care sunt vizibile şi importante pentru telespectatorii noştri. Iar această abordare va fi implementată cu ajutorul celor mai buni, talentaţi şi dedicaţi oameni din echipa noastră“, a mai declarat Cesnavicius.  

UPDATE Întregul departament al „Poveştirilor Adevărate“, în frunte cu realizatorul Dan Cruceru, a fost astăzi restructurat, scrie Paginademedia.ro. 

Fără niciun fel de preaviz, angajaţii ce formau departamentul de PR şi comunicare al Pro TV au fost anunţaţi de către conducerea postului că li s-a încheiat contractul de muncă, a declarat o sursă din cadrul televiziunii, pentru „Adevărul“. 

Mai mult decât atât, în această dimineaţă bodyguarzii le-au confiscat telefoanele de serviciu, le-au interzis să mai utilizeze calculatoarele şi, spre surprinderea colectivului, i-au invitat să părăsească clădirea, a povestit o persoană din interiorul televiziunii. 

În urma incidentului, angajaţii au apelat la ajutorul forţelor de ordine, un echipaj de poliţie afându-se, în prezent, la faţa locului. De asemenea, angajaţii au anunţat că se pregătesc de grevă în faţa televiziunii. 

Situaţia este cu atât mai delicată, căci printre cei disponibilizaţi se numără şi unii dintre cei mai vechi oameni ai postului. 

Întregul departament de PR şi comunicare, condus în trecut de Maria Apostol, care s-a despărţit de Pro TV după 13 ani, la jumătatea lunii februarie, a fost desfiinţat. 

Plecarea Mariei Apostol, demisia Monei Segall, unul dintre oamenii de bază ai postului Pro TV, producătorul general al unor show-uri de succes precum „Vocea României“, „Românii au talent“ şi „Dansez pentru tine“.

În plus, paginademedia.ro scrie că „următorul departament vizat pentru restructurare este cel de promo, care numără 20 de persoane“.

[<a href="//storify.com/Alinavasile123/criza-pro-tv" target="_blank">View the story "Criza PRO TV " on Storify</a>]

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite