Un concurent îl surprinde pe Sorin Bontea, la „Chefi la cuțite“: „Suntem veri, nu știți?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În weekendul acesta, cei trei maeștri ai gastronomiei dau startul audițiilor sezonului 12 al show-ului culinar, iar Sorin Bontea va avea parte de o surpriză.

Ionuț Bontea este concurentul care-l ia prin surprindere pe Sorin Bontea FOTO Antena 1
Ionuț Bontea este concurentul care-l ia prin surprindere pe Sorin Bontea FOTO Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu jurizează primele farfurii din preselecții și vor avea parte de întâlniri neașteptate, momente surprinzătoare și preparate inedite. Iar un astfel de moment va produce uimire sâmbăta aceasta, în prima ediție „Chefi la cuțite“, când Chef Sorin Bontea va descoperi că tocmai a jurizat farfuria... unui concurent cu același nume de familie ca al său. Să fie vorba despre o coincidență de nume sau despre o rudă neștiută?

Ionuț Bontea este concurentul care-l ia prin surprindere atunci când pășește în platou pentru a primi verdictul în urma degustării: „Suntem veri, nu știți?“, este replica lui, care-l uimește pe chef Bontea. Întregul moment va putea fi urmărit de telespectatori sămbăta de la ora 20:00, la Antena 1.

Primele ediții din noul sezon al show-ului aduc în platou și invitați celebri: unii dintre marii sportivi ai României. Fostul baschetbalist și căpitan al naționalei de baschet Virgil Stănescu, primul român campion mondial la box profesionist Mihai Leu, multipla campioană mondială și europeană la scrimă Ana Maria Brânză, dar și legendele fotbalului Bogdan Stelea, Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu și Ioan Andone sunt printre cei care vor păși în platoul show-ului culinar, dornici să dea savoare competiției gastronomice cu cele mai diverse rețete, asezonate cu povești neștiute din lumea sportului și dezvăluiri impresionante despre drumul lor spre succes și viața de după performanță.

Cele 5 ediții ale premierei maraton Chefi la cuțite vor fi difuzate sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la 20:00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20:30, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

Excepție vor face edițiile ce urmează imediat premierei maraton, programate sâmbătă și duminică, 9 și 10 septembrie, de la 20:00, și luni și miercuri, 11 și 13 septembrie, de la 20:30, în următoarele săptămâni show-ul culinar fiind difuzat în fiecare duminică, luni, marți și miercuri.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite