Codruţ Kegheş, la Adevărul Live: „De mic am fost sărit de pe fix“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Codruţ Keghes sau Dezbrăcatu', aşa cum îl ştie toată lumea, a venit în platoul Adevărul Live. Simpaticul prezentator de la „Cronica Cârcotaşilor” a vorbit despre noua postură de gazdă a emisiunii „Cireaşa de pe tort“, dar şi despre brandul Dezbrăcatu'.

Ce are de când să facă la „Cireaşa de pe tort”, emisiune pe care a preluat-o şi o va prezenta din martie, la Prima TV, dar şi ce îl aşteaptă din alte puncte de evdere în viitorul apropiat, despre toate acestea Dezbrăcatu a răspuns în cadrul emisiunii Adevărul Live.

Cele mai importante declaraţii:

„Mă bucur foarte mult că la Prima TV este o echipă tânără cu oameni care vor să schimbe televiziunea“, a început Codruţ Kegheş.

„Anul acesta nu voi da de băut de ziua mea, voi munci şi nu voi da niciun fel de petrecere. O să am un program normal. Acum patru ani am primit pe Facebook aproape 4.000 de mesaje“, a declarat Dezbrăcatu, care mâine va împlini 42 de ani.

„De mic am fost sărit de pe fix, dar de cele mai multe ori sunt un tip serios“, a completat el. 

„Tata a fost ungur, mama este din Bulgaria. S-au cunoscut în România şi aşa am venit pe lume. Am locuit în Ungaria vreo patru ani. Am rămas cu sechele pentru că nu am reuşit să învăţ limba. Nu prea înţeleg, dar îmi dau seama după moacă dacă eşti ungur“, povesteşte Dezbrăcatu'. 

   

„Familia mea este o poveste foarte interesantă. Familia mea se compune din mai multe persoane, dar acum voi vorbi doar despre două dintre ele: băieţelul meu, Ştefan, şi mama mea. Porecla de Cici mi-a rămas de acum 15 ani, făceam emisiune cu Ţociu şi Palade, iar eu eram „Cici de la telefoane“, arată Codruţ.

„Sunt prieten foarte bun cu Botezatu, el se ocupă de ţinuta mea. Ne întâlnim, ne salutăm, ne sunăm“, mai spune vedeta. 

image

Dezbrăcatu, în studioul Adevărul Live FOTO Eduard Enea

„Colegul Remus e în haine de bucătar. Acolo e aiurea să fii «Dezbrăcatu» pentru că toată lumea încearcă să prepare cele mai bune preparate. Cu Horia am rămas prieteni chiar dacă e la concurenţă“, spune Codruţ.

„Sunt în meseria asta de la 25 de ani, am 46 de ani, am stat 21 de ani la Paris, unde am lucrat la Plaza Athenee. M-am reîntors în România acum cinci ani, atunci când am deschis un restaurant cu specific franţuzesc. Invitaţii de la Cireaşa de pe tort nu trebuie să aibă un comportament profesionist, nu le cerem asta, ci doar să se dedice“, spune co-prezentatorul lui Codruţ.

„N-ai cum să fii dur în combinţia asta, Dezbărcatul-Remus, noi comentăm prestaţia artistică. Ceea ce le cerem este să îi vedem că sunt implicaţi, uneori invitaţii îşi iau mâni de ajutor care gătesc în locul lor. Noi filmăm, suntem la a zecea emisiune. Cei cărora le place să mânânce sau să gătească se vede“, spun cei doi.

„Îmi place să mă dau cu motocicleta. Sunt doi ani de când sunt tatuat. Întâi m-am tatuat şi apoi mi-am luat motocicletă. Foarte mulţi oameni se plâng de România, dar mulţi vor să facă ceva aici. Mulţi sunt pozitivi cu privire la viitorul României, suntem oameni descurcăreţi“, povesteşte Remus.

image

Codruţ Kegheş FOTO Eduard Enea

„Când sunt Dezbrăcatu mă duc la un eveniment fără să ştiu ce o să fac, dar dacă nu îmi iese materialul am un as în mânecă. Numele de Dezbrăcatu a fost înregistrat la OSIM de către Şerban Huidu. De patru ani mă tot îmbrac în acel sacou specific lui Dezbrăcatu. Dacă ar fi să o iau de la început nu aş putea să mă despart de numele ăsta. La 90 de ani o să mi se zică moş Dezbrăcatu. În familie mi se spune Duţi. Am divorţat în luna septembrie. Am luat această hotărâre pentru binele copilului“, încheie Codruţ Kegeheş.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite