TrInterviu „Cronica Cârcotaşilor“: ce mesaj transmit Cârcotaşii către Antena 3, CNA şi clasa politică din România VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Huidu, Ioana
Petric şi Codruţ Kegheş (Cătălin Dezbrăcatu’), alături de echipa „Cronicii
Cârcotaşilor“, au filmat în faţa sediului Atena 3 FOTO Prima TV
Şerban Huidu, Ioana Petric şi Codruţ Kegheş (Cătălin Dezbrăcatu’), alături de echipa „Cronicii Cârcotaşilor“, au filmat în faţa sediului Atena 3 FOTO Prima TV

Noul sezon al emisiunii „Cronica Cârcotaşilor“ debutează luni, 7 martie, de la ora 20:15, într-o nouă abordarea, primul episod fiind filmat în faţa sediului Antena 3. Şerban Huidu, Ioana Petric şi Codruţ Kegheş (Cătălin Dezbrăcatu’) au realizat pentru „Adevărul“ o înregistrare specială a rubricii „trInterviu“ prin care au transmis un mesaj Antena 3, unor personaje de seamă ale mass-mediei din ţară, dar şi clasei politice din România.

„Cronica Cârcotaşilor“ debutează în stradă 

Noul sezon „Cronica Cârcotaşilor“ începe luni, 7 martie, de la ora 20.15, în formula, Şerban Huidu, Ioana Petric şi Codruţ Kegheş (Cătălin Dezbrăcatu’). Emisiunea va fi difuzată de luni până joi, într-o nouă abordare care promite să îi ţină pe telespectatori în faţa televizoarelor.

Prima emisiune, din 7 martie ora 20:15 se va dovedi a fi cârcoteala maximă pentru că Ioana, Dezbrăcatu’ şi Şerban vor filma direct în stradă, mai exact din faţa sediului Antenei 3. „Am fost asaltaţi până peste cap de «lupta» anteniştilor pentru libertatea de exprimare şi libertatea presei! În timpul ăsta, ipocriţii negociau din octombrie să se mute în locul Primei. Din solidaritate evident!“, spunea săptămâna trecută Şerban Huidu pe blogul său. Drept urmare, duminică dimineaţă, într-o atmosferă de cârcoteală maximă, toată echipa Cronicii Cârcotaşilor s-a reunit în faţa sediului Antenei 3. Toate ediţiile de săptămâna aceasta sunt filmate în stradă aşa că, distracţia va fi asigurată. 

Ce spun Cârcotaşii despre CNA, clasa politică din România şi Antena 3 

În acest context, Şerban Huidu, Ioana Petric şi Codruţ Kegheş (Cătălin Dezbrăcatu’) au realizat pentru „Adevărul“ o înregistrare specială a rubricii „trInterviu“ în care şi-au expus părerile despre subiecte diverse. În legătura cu Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), cârcotaşii spun că „CNA-ul de acum mulţi ani era mult mai eficient decât cel de azi“, caracterizându-i pe membrii ei drept „domnii care dorm pe ei, sunt plătiţi pe banii noştri şi nu fac nimic“.

„Antena 3 e aici?“, au fost întrebaţi cei trei. „Da, au început să îşi monteze cablurile“, a spus Kegheş, aducând în discuţie mutarea posturilor trustului Intact în sediul în care „Cronica Cârcotaşilor“ îşi desfăşura activitatea, în timp ce Huidu a avut o reacţie... firească! „Cea mai mare problemă e că Antena 3 e... aici (n.r. - arată spre cap), în mintea multora care îi urmăresc“, a spus şi Ioana Petric.

În ceea ce priveşte mesajul transmis politicienilor români, Cârcotaşii nu s-au sfiit să reacţioneze cât se poate de natural. Reacţiilor lor pot fi văzute în clipul video. Mai mult, Klaus Iohannis, Mihaela Rădulescu, Florin Călinescu, Simona Gherghe au intrat în vizorul cârcotaşilor, fiecare fiind caracterizaţi printr-un cuvânt. 

Cârcotaşii, despre „solidaritatea“ Antenei 3 

Totodată, cei trei cârcotaşi au oferit pentru „Adevărul“ un interviu în care discutat despre noutăţile sezonului de la „Cronica Cârcotaşilor“, despre noul loc de filmare al emisiunii, dar şi despre „solidaritatea“ Antenei 3 de a prelua platourile „Cronicii“. Interviul poate fi citi aici.

„Cronica Cârcotaşilor“ a debutat pe micul ecran în anul 2000, iar în cele peste 30 de sezoane a devenit un brand de televiziune. Cea mai longevivă emisiune de divertisment din România revine cu un nou sezon, din 7 martie, de luni până joi, la orele 20:15, la Prima TV. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite