Teo revine, live, pe micile ecrane, cu o emisiune nouă, împreună cu Ilinca Vandici

0
Publicat:

După o perioadă în care nu a mai putut fi urmărită decât la radio sau pe youtube, Teo Trandafir revine pe micile ecrane cu o emisiune nouă. Aceasta va fi difuzată de Kanal D2, potrivit Paginademedia.

Teo Trandafir şi Ilinca Vandici, gazdele unei noi emisiuni, foto KanalD
Teo Trandafir şi Ilinca Vandici, gazdele unei noi emisiuni, foto KanalD

Alături de Teo, gazdă a acestei emisiuni despre care se ştie că va fi live este Ilinca Vandici.

Postul de televiziune Kanal D2 nu a oferit prea multe detalii despre ora de difuzare şi nici despre frecventa ei. Tot ce a comunicat este că va fi live, se numeşte „Follow us” şi va conţine informaţii despre subiectele zilei, dezbateri, dezvăluiri din culisele emisiunilor de la Kanal D şi Kanal D2, precum şi noutăţi din showbiz.

Teo Trandafir a fost timp de mai mulţi ani gazda emisiunii „Teo Show” la Kanal D şi o vreme a prezentat, la Radio Impuls, alături de  Mihai Hînda, emisiunea „Bară la Bară”. De asemenea, vedeta tv şi-a lansat de curând podcastul „Gând la gând cu Teo”, care poate fi urmărit pe canalul de YouTube al prezentatoarei.

Referitor la acest nou proiect, Teo a declarat: „Eu şi Ilinca punem deja ţara la cale, ne pregătim, dezbatem cele mai interesante subiecte şi, cel mai plăcut, râdem mult împreună. Dacă vă doriţi să fiţi la curent cu informaţia proaspătă, din realitatea imediată, cu trendurile din online, dacă doriţi să aflaţi ce se întâmplă în culisele emisiunilor voastre preferate de la Kanal D şi Kanal D2, fiţi cu ochii pe noi, la «Follow us»”.

La rândul său, Ilinca Vandici spune că abia aşteaptă să se implice în acest proiect. „Sunt nerăbdătoare şi fericită să mă aflu din nou în faţa telespectatorilor, de această dată la «Follow us!»”.

„Bucuria dialogului va fi constanta acestei emisiuni, iar eu abia aştept să despic firul în patru cu Teo, colega mea de emisiune, un om minunat şi un profesionist desăvârşit al micului ecran! Vă aştept şi pe voi să ne fiţi alături! «Follow us!», la Kanal D2” – a mai spus ea.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite