Eliminare emoționantă la „Survivor România“. Care sunt marii favoriți ai acestui sezon FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandra Porkolab a fost eliminată din competiția de la Pro TV. Au mai rămas doar patru concurenți în semifinală, iar doi sunt considerați marii favoriți.

Alexandra Porkolab a părăsit Survivor România FOTO Captură YouTube
Alexandra Porkolab a părăsit Survivor România FOTO Captură YouTube

Reality-show-ul „Survivor România“ se apropie de marea finală, la cinci luni de când concurenții au ajuns în Republica Dominicană. Marea finală are loc miercuri, 24 mai, iar în ultima săptămână a competiției au loc eliminări în fiecare zi. „În fiecare zi, vom avea joc și eliminare“, a anunțat prezentatorul Daniel Pavel.

Concurenții au mărturisit că nu se așteptau să ajungă atât de departe în competiție, până în ultima săptămână, și au admis că emoțiile sunt la cote maxime. „Am niște emoții copleșitoare“, a mărturisit Dan Ursa. „Ne-am pregătit cinci luni pentru momentele astea“, a adăugat Carmen Grebenișan.

De altfel, cei doi sunt marii favoriți ai acestei ediții. Fanii concursului sunt tot mai nerăbdători pe măsură ce marea finală se apropie, iar comentariile „curg“ în rețelele sociale. Cele mai mari șanse la câștigarea competiției le au Carmen Grebenișan (creatoarea de conținut are un număr mare de fani în rețelele sociale, care, cel mai probabil, vor vota pentru ea) și Dan Ursa (cel mai popular concurent de la această ediție).

Alexandra Porkolab, eliminată înainte de semifinala „Survivor România“

În ediția de aseară, cei cinci concurenți rămași în cursă - Alexandra Ciomag, Alexandra Porkolab, Andrei Krișan, Carmen Grebenișan și Dan Ursa - au intrat pe traseu pentru un nou joc de Imunitate. Andrei Krișan a câștigat jocul și colanul de Imunitate, însă după joc nu a mai urmat un Consiliu de nominalizare, ci direct un Consiliu de eliminare.

Criteriul de eliminare a fost votul general al publicului. Astfel, Carmen Grebenișan, Dar Ursa și Alexandra Ciomag au mers mai departe, iar Alexandra Porkolab, care a adunat cele mai puține voturi la votul general, a părăsit concursul.

Emoțiile au copleșit-o pe Alexandra, dar și pe colegii ei din tribul Taino, când și-au luat la revedere cu lacrimi în ochi.

Las în urmă o Alexandra temătoare, fragilă, foarte sensibilă, așa cum auzeam adesea acasă, și plec de aici o femeie hotărâtă, puternică și sigură pe ea. A fost visul meu și simțeam că voi fi și eu aici și o să trăiesc lucrurile astea. Dacă adesea spun că nu sunt nocorcoasă, de data asta am fost norocoasă. Aveam nevoie să trăiesc lucrurile astea“, a spus Alexandra Porkolab, cu lacrimi în ochi.

Carmen Grebenișan, Dan Ursa, Andrei Krișan și Alexandra Ciomag sunt cei patru semifinaliști, care, în ediția de marți seara, participă la un nou joc de Imunitate. Cel care va câștiga colanul își va asigura locul în marea finală, iar ceilalți trei vor intra la votul publicului, live, urmând ca acela care va obține cele mai puține voturi să părăsească „Survivor România“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite