„Survivor România“: regula votului a fost schimbată în timpul jocului. Doi foști Faimoși sunt în pericol de eliminare VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reality-show-ul se îndreaptă către final, iar concurenții sunt capabili de orice strategie pentru a-și salva pielea.

Remus Boroiu, foarte deranjat de nominalizarea pentru eliminare FOTO Pro TV
Remus Boroiu, foarte deranjat de nominalizarea pentru eliminare FOTO Pro TV

Primul joc de Imunitate de după Marea Unificare i-a adus pe cei 13 concurenți rămași în competiție la probele individuale, astfel că fiecare a luptat pe cont propriu. Dan Ursa a fost cel care a câștigat Imunitatea individuală și nu a fost în pericol să fie nominalizat pentru eliminare, însă pentru cei 12 colegi din tribul Taino riscul exista.

Consiliul de nominalizare a fost precedat de o forfotă mai mult sau mai puțin fățișă în tabără, unde concurenții au format bisericuțe și au încercat să facă alianțe pentru a se salva de la nominalizare.

În Consiliu, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că regulile se schimbă din nou, astfel că Dan Ursa a făcut o nominalizare individuală, dar a participat și la cea colectivă.

Trebuie să fii naiv să crezi că ești protejat de ceva“, a spus Remus Boroiu înainte de nominalizări.

Carmen Grebenișan a fost nominalizarea colectivă, iar purtătorul colanului de Imunitate, Dan Ursa, l-a nominalizat pe Remus Boroiu. „Un om fals, un om care nu-și asumă, un om care în față îți zâmbește și pe la spate te înțeapă“, și-a justificat el alegerea.

Alegerea lui Dan Ursa l-a deranjat foarte tare pe Remus Boroiu, care a considerat că acesta nu a avut argumente pentru a-l nominaliza și a spus că este vorba doar de o strategie bine făcută. „Foarte bine jucat, te felicit“, a încheiat el.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite