Reacția Ioanei Petric la zvonurile potrivit cărora a plecat de la „Cronica Cârcotașilor” pentru că nu ar fi fost plătită

0
Publicat:

 În martie, Ioana Petric anunța că a plecat de la „Cronica Cârcotașilor”, după 15 ani „extraordinari” petrecuți alături de echipa celebrei emisiuni de la Prima TV. Vestea a generat înxsă o avalanșă de zvonuri.

Ioana Petric. FOTO Instagram
Ioana Petric. FOTO Instagram

„E momentul să ne luăm la revedere! Colaborarea mea cu @primatvoficial și dragii mei cârcotași se încheie aici. Multumesc @serbanhuidu si intregii echipe @cronicacarcotasilor pentru încredere, prietenie, râsete, profesionalism și acești 15 ani magici. Vă iubesc pe toți (dar voi știti deja asta)”, scria, în martie, pe Facebook, Ioana Petric.( 32 de ani).

Vedeta mărturisea atunci că despărțirea de foștii colegi a fost amiabilă. „Nu m-a dat nimeni afară! E decizia mea de a încerca altceva”.

„Ne-am despărțit fără să aibă vreo datorie de natură financiară față de mine”

Puținele explicații  legate de plecarea sa neașteptată au lăsat loc zvonurilor, inclusiv acela potrivit căruia emisiunea lui Șerban Huidu ar urma să dispară din grila de programe de la PRIMA TV și că televiziunea ar avea plăți restante la „cârcotaș”, zvonuri care nu s-au confirmat până în acest moment, potrivit Cancan.ro, care a obținut, în exclusivitate, primele declarații ale „bebelușei” care a părăsit emisiunea acum două luni.

”Eu am întrerupt colaborarea cu Prima și Cronica Cârcotașilor de câteva luni, ne-am despărțit în termeni amiabili, fără ca ei să aibă vreo datorie de natură financiară față de mine. Și chiar cred că lumea ar trebui să caute senzaționalul în ce se întâmplă pe sticlă, nu în spate și să se bucure de show în continuare”, a spus Iona Petric pentru sursa citată 

Potrivit Cancan.ro, Șerban Huidu nu a dorit nici să confime, dar nici să infirme informațiile conform cărora postul tv ar avea și ceva restanțe financiare, lăsând, astfel, de înțeles, că la mijloc există un conflict.

Amintim că, în martie, Ioana Petric a mărturisit că, deși despărțirea de emisiunea „Cronica Cârcotașilor”  nu e ușoară, a simțit nevoia unui nou început.

„. Mi-am petrecut jumătate din viață alaturi de oamenii aștia frumoși, care mi-au fost colegi, prieteni, mentori si familie adoptivă, prin urmare aceasta decizie, care imi aparține 100%, nu a fost deloc una ușoară. Cu toate astea, în adâncul sufletului meu, sunt convinsă că e cea corecta. Cred ca în viață e important să îți accepți propriul adevăr si chiar daca inevitabil te gândești si la cei din jur, sa faci ceea ce e mai bine pentru tine. Iar eu asta am simtit acum- nevoia unui nou inceput, nevoia de a mă redescoperi, de a-mi demonstra mie niște lucruri și de a face loc altor visuri”, a mai spus Ioana Petric în mesajul de despărțire.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite