„Românii au talent” a revenit în forță la PRO TV cu sezonul 14

0
Publicat:

Show-ul iubit de milioane de telespectatori „Românii au talent” a revenit în forță la PRO TV cu sezonul 14. Așteptarea fanilor a luat sfârșit, iar premiera noului sezon, ne-a adus momente deosebite, scrie Pro Tv.

Românii au talent FOTO: Facebook/romaniiautalent
Românii au talent FOTO: Facebook/romaniiautalent

La masa juraților îi găsim pe Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, iar ca prezentatori din culise ne dau informații și ne încurajează Pavel Bartoș și Smiley. Emisiunea prezintă întregii țări talente unice și transformă oameni normali în surse de inspirație.

Ediția i-a adus lui Emanuel Barica renumitul Golden Buzz din partea lui Andi Moisescu. Artistul, în vârstă de 29 de ani, are o poveste de viață emoționantă. Acesta a trăit pe străzi și a reușit să-și arate arta în galerii impresionante din occident.

Golden Buzz a primit și Bboy Nana din partea lui Mihai Bobonete. Tânărul a inventat un stil propriu de dans prin care a șocat audiența. „Sunt șocat de-a dreptul! Tu ai văzut ce a făcut băiatul ăsta?”, a spus Bobonete.

Un alt concurent cu o poveste deosebită este Cristian Ciaușu, acesta cântă la nai de la vârsta de 8 ani. Adolescentul, în vârstă de 14 ani, a fost diagnostica cu astm în copilărie și a început să cânte la acest instrument datorită unor recomandări de pe internet ca soluții de ameliorare pentru afecțiunea sa.

Ravi și Pindu din India au făcut senzație prin umorul și dansul lor extrem de energic și plin de voie bună. Cei doi participanți din India sunt primii concurenți ai sezonului 14 care au primit 4 de DA.

Cel mai iubit show de divertisment din țară a revenit la Pro Tv și pe VOYO începând din 9 februarie. Telespectatorii se vor bucura pe viitor de mai multe momente pline de emoție și intensitate.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite