Program TV azi. Filme poliţiste interesante în seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Program TV azi. Filme poliţiste
Program TV azi. Filme poliţiste

Cei care vor să vadă filme poliţiste în seara aceasta pe micul ecran au în program TV câteva pelicule care merită urmărite.

Program TV azi. Filme poliţiste. Cazul Novack. HBO. 20:00. În iulie 2009, Ben Novack, moştenitorul averii lanţului hotelier Fontainebleu, a fost omorât. Crima oribilă a atras atenţia presei imediat, iar Nancy, soţia lui Ben, a devenit suspectul principal.

Program TV azi. Filme poliţiste. Arta războiului III: Răzbunarea. Pro Cinema. 20:30. Agentul Neil Shaw se află într-o misiune sub acoperire care are scopul de a-i opri pe teroriştii din Coreea de Nord să obţină o bombă atomică. Situaţia se complică din ce în ce mai mult, căci în mâna lui stă soarta multor destine, misiunea sa fiind aceea de a face rost de ultima armă de distrugere în masă.

Program TV azi. Filme poliţiste. Batman şi Robin. TNT. 18:40. Mr. Freeze (Arnold Schwarzenegger) vrea să ia ostatic întregul oraş Gotham şi să-l îngheţe într-o iarnă fără sfârşit. Seducătoarea şi vicleana Poison Ivy (Uma Thurman), adeptă a zicalei "dezbină şi cucereşte", încearcă să-l despartă pe Batman (George Clooney) de mai tânărul şi credulul Robin (Chris O'Donnell). În timpul acestor încercări, Alfred (Michael Gough), bunul şi bătrânul servitor al lui Batman, este pe moarte. Totul pare pierdut. Dar, aşa cum stă bine poveştilor de benzi desenate din care se inspiră şi această serie eroică, apare la momentul oportun salvarea. În scenă intră Batgirl (nepoata lui Alfred) care, alături de cei doi prieteni costumaţi, va schimba soarta lumii.

Program TV azi. Filme poliţiste. Rambo IV, pe Digi Film

Program TV azi. Filme poliţiste. Dragonul roşu. TV 1000. 23:20. Un fost agent FBI este cooptat pentru a prinde un misterios criminal în serie. Datorită abilităţilor lui psihologice, un fost agent FBI la vârsta pensionării este trimis să ajute la prinderea lui „The Tooth Fairy” (Ralph Fiennes), un misterios asasin în serie, care e impresionat de geniul criminal al lui a Hannibal „The Cannibal” Lecter. 

Povestea începe la trei ani după ce Will Graham, un experimentat investigator, părăsise FBI-ul pentru că fusese la un pas de a-şi pierde viaţa în procesul de prindere a lui Hannibal Lecter. După o serie de asasinate, Graham este de acord să se pensioneze, asistând la unele cazuri speciale. El ştie exact că singura modalitate de a prinde un astfel de psihopat este aceea de a găsi calea de pătrundere în mintea lui. Pentru experimentatul om al legii doborârea lui "The Tooth Fairy" înseamnă şi o nouă confruntare cu trecutul.

Program TV azi. Filme poliţiste. Rambo IV. Digi Film. 22:00. La 20 de ani după ultima peliculă din serie, Rambo s-a retras în nordul Thailandei, unde lucrează la o barcă de transport de pe râul Salween. În apropierea Thailandei, graniţa Burmei (Myanmar), conflictul burmani - kareni, cel mai lung război civil din lume, continuă în cel de-al şaizecilea an. Dar Rambo, care duce o viaţă solitară în munţii din junglă, pescuind şi prinzând şerpi veninoşi pentru a-i vinde, a renunţat de mult la luptă, chiar dacă medicii, rebelii şi refugiaţii trec pe lângă el, prin regiunea cuprinsă de război.

Toate acestea se schimbă când un grup de misionari cercetează „ghidul râului american”. Când Sarah şi Michael Bennett se apropie de Rambo, explică faptul că de la urma de cu un an înainte spre taberele de refugiaţi, forţele militare burmane au minat drumurile de acces, făcându-le prea periculoase pentru a fi parcurse. Îl roagă să-i călăuzească pe râul Salween şi să-i lase acolo, pentru a putea furniza ajutoare medicale, mâncare şi Biblii karenilor persecutaţi. După ce iniţial refuză să traverseze Burma, Rambo acceptă să-i ia, lăsându-i pe Sarah, Michael şi pe ceilalţi voluntari la locul stabilit. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite