Finala „România Dansează“. Trupa de breakdance Freakquency a câştigat 50.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După cum şi-a dorit CRBL, publicul i-a votat pe dansatorii săi favoriti. FOTO Antena 1
După cum şi-a dorit CRBL, publicul i-a votat pe dansatorii săi favoriti. FOTO Antena 1

Concurenţii preferaţi ai lui CRBL, cu care membrul juriului a mai dansat în concerte, au câştigat prima ediţie a showului de la Antena 1. Din cele 12 echipe ce au performat duminică seara, băieţii au primit cele mai multe voturi de la telespectatori, datorită unui dans fusion, robotizat.

Pentru marea finalã de duminică seara, bãieţii de la Freakquency au pregãtit un numãr inspirat dintr-un joc cu roboţi. Cu foarte multe efecte speciale, elemente de luptã transpuse într-o coregrafie originalã şi un robot autentic, care a întregit tabloul, grupul nu a electrizat doar juriul, ci i-a convins şi pe telespectatorii care i-au votat prin SMS-uri.


Dacã etapa preselecţiilor nu le-a dat mari bãtãi de cap, pentru semifinalele „România Dansează“, băieţii s-au pregãtit foarte mult. Ei au uimit juriul şi publicul cu un numãr fusiune între dans contemporan şi street dance, iar pentru a amplifica efectul mişcărilor, concurenţii au dansat în întuneric. Momentul a cucerit-o şi pe Monica Petrică. „Nu cred cã are sens sã mai spun cât de performanţi sunteţi din punct de vedere tehnic“, i-a apreciat prim-balerina Operei Naţionale din Bucureşti.

romania danseaza antena 1


Încă de la început, băieţii au fost preferaţii lui CRBL, interpretul din trupa Simplu devenindu-le prieten după ce au mai dansat împreună pe aceeaşi scenă, în diverse concerte. Mai mult, de-a lungul timpului, câştigătorii din trupa Frekquency au participat la mai multe concursuri, inclusiv la un campionat mondial de dans, cu CRBL.

romania danseaza antena 1
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite