Pro TV are un nou director general: lituanianul Aleksandras Cesnavicius

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aleksander Cesnavicius are o experienţă de 10 ani în televiziune FOTO Pro TV
Aleksander Cesnavicius are o experienţă de 10 ani în televiziune FOTO Pro TV

Aleksander Cesnavicius a fost numit Director General al Protv S.A, operaţiune deţinută în România de Central European Media Enterprises. Mandatul sau va începe de la 1 decembrie 2013.

Anca Budinschi, actualul Director General, va ocupa funcţia de Director Adjunct şi Director de Programe, ocupându-se cu preponderentă de partea creativă a businessului, potrivit unui comunicat al postului. 

„Sunt foarte încântat să mă alătur echipei Pro TV. Lucrez în televiziune şi new media de mai bine de 10 ani şi îmi voi folosi experienţa acumulată în acest timp pentru a face din Pro TV o afacere de şi mai mare succes“, a declarat Aleksander Cesnavicius.

„Sunt încântat de faptul că Alexander va conduce operaţiunea din România. Backgroundul său profesional, faptul că a lucrat cu diferite culturi media sunt un plus în dezvoltarea pe care el o va aduce ProTV”, a declarat Christoph Mainusch, Co-CEO CME. 

Cesnavicius are o experienţă de mai bine de 10 ani în televiziune, fiind până de curând la conducerea celei mai mari companii de online din Lituania, ţara să natală. A lucrat pentru MTG, un grup media scandinav, dar şi pentru RTL. A ocupat poziţii de conducere în televiziuni din Lituania, Ungaria, Cehia şi Slovenia, dar a lucrat şi la diferite proiecte de pe teritoriul Rusiei. 

Central European Media Enterprises (CME) este compania care oprează în România canalele Pro. După ce Adrian Sârbu şi-a dat demisia din postul de director al CME, pe 21 august, Christoph Mainusch şi Michael Del Nin au fost numiţi directori executivi ai companiei.
 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite